Pe Foc

Montarea unui semineu pe gaz la apartament in Bucuresti

 

In video-ul de mai sus poti observa o montare a unui dispozitiv trendy anul acesta – semineul pe gaz! Cu reglare din telecomanda, nu necesita curatare, insa implica o responsabilitate mare, astfel ca ai nevoie de profesionisti instruiti in domeniu, care sa il monteze si sa il puna in functiune, ca la carte!

 

Si in zona capitalei avem partener instruit, nu doar in domeniul semineelor clasice, ci si pe segmentul de seminee pe gaz, oferind solutii complete, incepand cu: ofertarea, proiectarea, masurarea la fata locului si terminand cu finisajul exterior complet (“la gata”). Astfel, nu va mai fi nevoie de o alta echipa care sa vina sa faca alte operatiuni sau finisaje. Semineul tau e gata!

 

In clipul de mai sus a fost montat un semineu pe gaz, cu 3 laturi de sticla, cu deschidere frontala de peste 1 m si laterala de peste 40 cm, ceea ce creeaza o vedere larga si ampla asupra flacarii din interiorul semineului. Multi considera mai multe laturi de sticla un dezavantaj pentru semineu (ca ar avea mai mult de curatat), insa nu e cazul in privinta unui semineu pe gaz. Fiind racordat la reteaua de gaz a locuintei, acesta se regleaza foarte precis doar din telecomanda, si nu necesita vreo curatare. Niciodata!

 

Semineele pe gaz au avut cea mai mare crestere din domeniul termicelor in acest an (o crestere de 180% in Romania), iar in Europa, de asemenea, o crestere semnificativa fata de anii precedenti. Acest fapt se datoreaza avantajelor pe care le prezinta un semineu pe gaz:

 

-comoditatea de a avea un semineu cu intretinere minima

-plusul de confort oferit de reglarea temperaturii si a flacarii din telecomanda, de pe canapea

-scumpirea lemnului, care favorizeaza gasirea de alternative la semineele clasice

-flacara adevarata prezenta in incinta semineului, chiar daca e pe baza de gaz, fiind deosebit de estetica

-posibilitatea de a-l avea montat chiar si la bloc, in apartamentul tau, datorita evacuarii de tip coaxial, care nu necesita construirea unui cos de fum clasic, ca la semineele pe lemne.

-nu e doar pentru decor (designul interior), ci si incalzeste suprafete mari (in clipul de mai sus, un living de aproximativ 60 mp) doar cu acest semineu

 

Chiar daca intr-adevar echipamentul pentru construirea unui semineu pe gaz este mai scump decat cel pentru un semineu pe lemne si este nevoie si de o manopera suplimentara a instalatorului, totusi, nefiind nevoie de constructia unui cos de fum, preturile intre cele 2 variante, oarecum, se compenseaza! Deci, nici pretul nu este un impediment daca iti doresti un semineu pe gaz exceptional!

 

Dupa cum se poate observa in cadrele de mai sus, montarea unui astfel de semineu (chiar daca pare usoara la prima vedere) presupune o meticulozitate si o precizie aparte, mai ales daca are 3 laturi de sticla, procesul fiind deosebit de tehnic si astfel e nevoie de pregatire profesionista a montatorilor.

 

De asemenea, se poate vedea cum, dupa stabilirea structurii principale a semineului, sunt trase cabluri printr-o fanta speciala, urmand ca la final sa poata fi montat si un TV in partea superioara a semineului cu mare usurinta. Semineul este un model modern, ce necesita un finisaj foarte fin, iar marmura, conform dorintei clientului, a fost conceputa dintr-o bucata, fara nicio imbinare, chiar daca are o lungime de 1.5m si fiind destul de ingusta. Transportul si montajul s-au efectuat cu mare grija si atentie! Asadar, chiar si atunci cand nu e pornit, semineul tot este o piesa frumoasa de decor, fiind practic si chiar un suport pt televizorul din living!

 

 

Esti din Bucuresti si iti doresti, si tu, un semineu pe gaz la butelie? Contacteaza-ne, iar noi iti vom recomanda cel mai apropiat si mai abil meserias in domeniu! Asta daca locuiesti intr-o casa in capitala, unde timpul nu iti mai permite sa crapi lemne, sa le depozitezi si sa faci focul zilnic sau intr-un apartament central, dar, totusi, iti doresti un semineu in caminul tau… Alege semineul pe gaz, vei vedea ca “iesi mai bine”!