Pe Foc

PEFOC la competitia culinara Romanian Beef Master! 4 august 2021

Astazi, 4 august 2021, suntem prezenti la competitia culinara Romanian Beef Master, concurs care va stabili care e cea mai buna echipa de bucatari romani, specializati in prepararea carnii de vita!

 

Cand? Toata ziua, pana la ora 22.00

Unde? La "Symphonie by The Lake", Selimbar, jud Sibiu (pune locatia in Google Maps - el stie unde sa te aduca!)

CE? ???? Evenimentul reunește bucătari cu experiență????‍????????‍???? în gătirea cărnii de vită iar jurații vor evalua prestația culinară unică: a cărnii de vită produsă în România! ????????????

Iubitorii de carne de vită sunt invitați la degustări ???? în cadrul mai multor show-uri ✨, create din diferite piese din carcasă gătite în smoker, pe grill asado, sub țest, sous vide, în tandoor, pe plită, gulaș etc????

 

 

 

 
Ce iti oferim NOI in cadrul acestui eveniment?
 
1. DEGUSTARE de preparate de vita, realizate de bucatarii nostri (brisket de vita, picanha etc.)
 
2. MOD de PREPARARE - iti aratam cum se gateste pe super - gratare gradina moderne profesioniste: Big Green Egg si OFYR!
 
3. TRY IT! - te lasam sa incerci si tu sa iti etalezi abilitatile culinare ascunse -> acum e sansa ta sa pui mana pe un gratar premium!
 
 

 

 
BENEFICII participant:

- Degustări de carne de vită produsă în România, gatită în diferite moduri,
- Teste practice pe diverse instrumente și utilaje de gătit,
- Asocierea cărnii de vită cu diverse ingrediente, sosuri și băuturi,
- Pregătirea coastelor de vită în mai multe moduri tehnice,
- Live Cooking Show cu Chefi specializați în carnea de vită, sesiuni practice de plaiting,
- Prezentări de echipamente profesionale: Smoker american, Mibrasa (cuptor și grill pe bază de cărbuni), Green Egg, Tandoor, Aparate Sous Vide, dar și frigiderele Dry-Ager
- Discuții despre: creșterea vitelor în fermele din România, gătirea corectă a cărnii de vită, procese de măcelărie.

 

 

PROGRAMUL EVENIMENTULUI - ROMANIAN BEEF MASTER ????????????
4 august 2021, Symphony by the Lake ????
 
Orele 10,00-19,00
Competiția culinară profesională a celor 6 echipe. Bătălia pentru trofeul Romanian Beef Master.
 
Orele 15,00-20,00
Secțiunea Open Beef Cook & Taste????????????????????????
Program special pentru publicul spectator
Degustări pentru public, exclusiv carne de vită produsă în România: Brisket, Picanha, Baveta, Coaste, Burgeri, Spată, Chuck, Plate, Flank, Rasol.
Expoziție și teste pe diverse echipamente pentru gătit:
Mibrasa Charcoal Oven, Pit Box Smoker, Taurus Spit&Grill, Petromax, Primo Ceramic Grills, Tojiro Knife Japan, Tandoor, Green Egg, Asado, Elegen Sous Vide, Boby Custom Knife, Ionuț Tocătoare...????????????
Live Cooking Show & Demo Master Class, Karpaten Premium Angus & V6BBQ, Condimente pentru marinare uscată! Karpaten Premium Angus & Trufex, carne de vită în asociere cu trufele din România în diverse forme.????????????????
Competiție Culinară Open Grill & BBQ, secțiunile: Brisket, Burger, Steak, Asociere, Plating.????????????
Concurs pentru public DRY AGER România!????????????
Competiție culinară profesională pentru Chefi avansați. 18 concurenți, 18 jurați, 1 categorie de concurs, 1 farfurie, 1 fel de bază, 1 trofeu! Concurenții gătesc aceiași grupă musculară de la carcasă de vită.

 

 
 

 

Orele 20,30
Ceremonia de premiere a concurenților.
Trofeul Romanian Beef Master by Chef Radu Zărnescu. ????????????
 
 
ROMANIAN BEEF MASTER - - Meat Show -- Eveniment gastronomic în care se gătește exclusiv carne de vită produsă în România!
 
TE ASTEPTAM!