Pe Foc
10.06.2019

Compania Pefoc implicata in cursa caritabila pentru copii nascuti cu malformatii

Deja aflata la a doua editie, Cursa de ratuste Rotaract Sibiu a fost asteptata si anul acesta, si de cei mari, dar mai ales de cei mici! Locatia a fost aceeasi: raul Cibin, podul Ion Neculce.

 

Ce este? Cursa de Ratuste este o cursa caritabila, sustinuta atat de persoane fizice (in general copii insotiti de parintii lor), cat si de persoane juridice – societati comerciale, asociatii, institutii publice. Practic, cumperi un tichet si adopti o ratusca pe parcursul evenimentului, pe care o vei vedea in cursa de pe raul Cibin.

 

Cursa de ratuste Sibiu, pe rau   Cursa de ratuste Sibiu

 

Care e scopul? Toti banii incasati de pe ratustele participante la competitie se alatura cauzei de sustinere a copiilor cu malformatii cardiace, prin intermediul Clinicii Polisano din Sibiu.  Astfel, contribuim la salvarea unei vieti de copil nascut cu grave malformatii cardiace.

 

 

Fundatia Polisano uneste in fiecare an medici renumiti din mai multe tari ale Europei care se ofera voluntari pentru a opera copii cu probleme grave de sanatate. Costurile unei operatii pe cord deschis ajunge la 35.000 de euro in alte tari din Europa, dar prin intermediul acestui program desfasurat prin Fundatia Polisano o operatie va ajunge sa coste intre 5.000 si 7.000 de euro.

 

Echipa de sustinere Pefoc pentru cursa caritabila

 

Compania PEFOC, impreuna cu angajatii, sustine aceasta cursa caritabila si, in acelasi timp, distractiva, cu multa pasiune.

 

Evenimentul a avut loc sambata, 8 iunie, ora 12.00 la Podul Ion Neculce pe raul Cibin!

 

Pefoc sustine cursa de ratuste