Participam la CARNEXPO Grill 2022 la malul marii [5-6 mai, Editia 3]

Anul acesta vom participa la a 3-a editie CARNEXPO Grill, eveniment ce va fi tinut la malul marii in perioada 5-6 mai 2022, pe plaja din fata complexului Phoenicia Blue View, din statiunea Olimp, jud. Constanta!

 

CARNEXPO Grill a fost conceput a fi un eveniment flexibil și modular. Ramânând fidel misiunii sale principale, cea de a promova produsele și serviciile românești, CARNEXPO Grill se desfășoară în 2022 într-o zona diferită a țării, la țărmul mării, într-o nouă locație de 4 stele din jud Constanta – Phoenicia Blue View – care va oferi participanților cel mai mare spațiu de desfășurare pentru grilling pe gratare de gradina de până acum.

 

 

UNDE? Phoenicia Blue View, statiunea Olimp, jud Constanta

CAND? 5-6 mai 2022

PROGRAM? In cele 2 zile, intre 9.00-18.00

CUM? Situl va fi amplasat pe malul Marii Negre, in aer liber

 


Vino alaturi de noi, la standul dedicat PEFOC, pentru a participa la o demonstratie de gatit LIVE pe unul dintre gratarele premium apartinand brandurilor Big Green Egg, OFYR sau WEBER! Bucatarul chef de la stand iti va prezenta diferite tehnici de gatit, iti va furniza raspunsuri la intrebarile tale din domeniul culinar sau gratare gradina si vei primi consultanta de la agentii nostri pentru orice produs expus sau prezent in catalogul PEFOC (gratare, cuptoare, accesorii gratare etc)!

 

 

Tot in cadrul acestui eveniment va fi organizat si Concursul TOP CHEF MACELAR!

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs pe gratare, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef macelar al Romaniei. Top Chef MACELAR se va desfasura in cadrul celui mai asteptat eveniment gastronomic din Romania, CARNEXPO Grill 2022, pe durata a trei ore, iar fiecare echipa concurenta va avea la dispozitie o jumatate de carcasa de vita, o jumatate de carcasa de porc, un miel intreg si cinci carcase de pui, pe care va trebui sa le transforme in produse cu valoare adaugata. Echipele participante isi vor putea asigura propriile condimente, marinade si garnituri pentru a finisa produsele care vor fi concepute sa inspire si sa depaseasca limitele. Produsele finite vor fi apoi prezentate ca si cum ar putea fi comercializate intr-un cadru de vanzare cu amanuntul. Juriul este format din arbitri independenti, selectati de catre organizatori dintre cei mai importanti specialisti din industria de specialitate mondiala, si vor puncta fiecare echipa in functie de tehnica si abilitati, manopera, inovatie de produs, finisaj general si prezentare.

widget