Pe Foc

Satisfactia clientului – impuls pentru a livra calitate in continuare!

 

 

Alegerea modului de incalzire a locuintei tale nu este una usoara. De aceea, lucrul cel mai important si vital este sa apelezi la specialisti si sa alegi numai produse de calitate inalta.

 

Asta ne straduim noi sa facem in fiecare zi, tinand cont de nevoile si dorintele tale. Increderea ta in performanta si profesionalism este esentiala pentru noi si ne indeamna, in continuare, sa fim prompti si sa livram calitate  oriunde in tara!

 

Intreaga echipa lucreaza in procesul de distributie pentru a-ti livra, conform si la timp, dispozitivul de incalzire ales de tine (semineu, sobe si/sau accesorii), impreuna cu toate materialele aditionale si accesoriile.

 

 

 

Asiguram zi de zi stocul PEFOC, cu produse calitative importate de la producatori recunoscuti la nivel european, iar buna organizare din birouri si din depozitul PEFOC este cruciala pentru satisfactia clientilor. Logistic, suntem pregatiti oricand pentru a livra calitate in intreaga tara, prin reteaua noastra nationala de distribuitori si meseriasi, acestia fiind montatori deosebiti de seminee si sobe de toate tipurile.

 

Dispunem de personal tehnologic bine instruit si de echipament profesionist, respectand parametrii tehnici si de siguranta cu privire la fiecare produs. De la receptie pana la livrare!

 

 

 

 

 

Ne preocupa zilnic calitatea in promptitudine. Astfel, livram produsele tale oriunde in tara - oriunde te-ai afla! Marfa este asigurata, iar al tau semineu pe lemne va ajunge la tine in maximum 48 de ore de la receptia comenzii tale. Aducem produsele pana la usa ta, iar efortul din partea ta este minim…

P.S.: Pentru noi, timpul se masoara in satisfactia clientilor!