Pe Foc

Bucura-te de un semineu bio in gradina ta

Acum ca a venit vara, cu totii cautam petrecerea unui timp cat mai frumos in natura. Ne dorim sa ne conectam cu ea si sa ne luam energie pentru provocarile zilnice. In procesul de amenajare a gradinii, sa nu uitam de un aspect important: obiectul de decor, cel care face diferenta in orice gradina s-ar afla: biosemineul.

 

Cine se gandea in urma cu 20 ani ca poti avea un semineu in gradina? Astazi, datorita tehnologiei de care dispunem, este posibil. Cu un cost relativ scazut poti sa ai parte pe viata de un biosemineu in gradina ta.

 

Ce este un biosemineu? Biosemineul este un semineu dreptunghiular care poate fi mobil sau fix, acesta din urma fiind incastrat in perete. Nu este o sursa principala de caldura, ci scopul lui este in primul rand designul. Biosemineul asigura o ambianta placuta si relaxanta in perimetrul in care se afla. Acesta poate fi de marimi, forme sau culori diferite in functie de preferinta beneficiarului.

 

Cum functioneaza biosemineul? Mobil sau fix, acesta functioneza pe baza de combustibil bio: nu emana fum sau miros si nu necesita cos de fum. Pentru a aprinde focul, vei turna cu grija bioetanol in arzator si vei folosi o bricheta lunga sau chibrite lungi.

 

Cum se intretine un biosemineu? Cu ajutorul unei lavete si a unei solutii pentru inox, biosemineul poate fi curatat foarte usor.

 

Bucura-te de rasfatul unui biosemineu in gradina si lasa ca cele mai frumoase momente sa se petreaca in natura impreuna cu familia.