Pe Foc

Brau de lemn - pentru seminee cu stil

Cand ai prea multe optiuni, e greu sa alegi ceva care se potriveste in interiorul locuintei tale. La fel este si cu finisajul semineului pe lemne: privesti o sumedenie de modele si e greu sa te hotarasti care iti place cel mai mult dar care se si potriveste cu restul camerei.

 

Astazi venim in ajutorul tau cu un element decorativ deosebit pentru constructiile semineelor: brau de lemn sau altfel spus, cornisa de lemn.

Realizate din lemn de inalta calitate, cornisele decorative se lipesc cu adezivi speciali ce rezista la temperaturi ridicate. Sunt fabricate pe diferite dimensiuni pentru a se potrivi cu mai multe tipuri de focare de seminee.

 

Procesul de uscare a lemnului folosit pentru brauri de seminee are loc in incaperi speciale pentru o umiditate optima intre 6 - 8%. Rezulta astfel cornise de lemn cu o culoare uniforma si linii drepte.

 

Braurile decorative din lemn pentru seminee adauga un plus de design oricarui stil de semineu, fiind cu usurinta integrate in interioare traditionale, clasice sau chiar moderne.

Acestea pot avea structura simpla sau profilata, pentru seminee la perete sau pe colt. Braurile de lemn trebuie tratate cu substante ignifuge pentru protectie.

 

Pentru a te convinge de efectul special si decorativ pe care o cornisa il poate da unui semineu pe lemne, te invitam sa vizualizezi urmatoarele poze cu modele de seminee realizate de noi in intreaga tara. Pozele au fost realizate in locuintele beneficiarilor iar semineele au fost construite conform dorintelor si gusturilor acestora, respectand anumiti parametri tehnici de siguranta si functionalitate:

 

Semineu cu brau de lemn   Model de semineu cu cornisa   Semineu pe lemne cu brau decorativ

Cornisele decorative simple sau profilate adauga un plus de design semineului pe lemne.

 

 

Semineu pe lemne cu brau si bancuta   Model de semineu cu brau decorativ   Semineu pe lemne cu cornisa decorativa   Model de semineu cu brau de lemn si loc de sezut

Semineu cu brau de lemn   Semineu cu brau decorativ     

Diferite modele realizate in diverse locuinte din tara, ai caror beneficiari si-au dorit un semineu pe lemne cu bancuta sau loc de sezut. Braul de lemn se poate asorta cu bancuta speciala.

 

 

Model de semineu pe lemne cu cornisa decorativa   Semineu modern cu brau de lemn   Semineu pe lemne modern cu cornisa de lemn

Cornisele decorative integrate in modele de seminee cu design simplu si modern.

 

 

Semineu rustic cu brau de lemn decorativ   Semineu pe lemne cu cornisa decorativa de lemn   Model de semineu rustic cu brau de lemn   Semineu rustic cu brau decorativ din lemn

Seminee cu brau de lemn decorativ realizate in case rustice sau cabane in stil traditional.

 

Model brau de lemn   Model brau de lemn pentru semineu   Model cornisa decorativa semineu  

Schita brau lemn semineu   Schita cornisa de lemn pentru seminee   Schita brau de lemn 90 grade   Schita cornisa decorativa de lemn

Modele de brauri de lemn si cornise decorative pentru seminee, disponibile in oferta Pefoc.ro