Pe Foc
13.04.2017

Biosemineele au facut senzatie in Cluj Napoca

Compania noastra a participat si anul acesta la Targul Ambient Construct & Instal din Cluj-Napoca, unde a prezentat noile produse in materie de seminee precum focare de seminee pe lemne, sobe pe lemne, termoseminee, bioseminee dar si cosuri de fum cu triplu strat.

Daca va doriti sa incalziti intreaga locuinta, dar sa adaugati si un plus de design, focarele pe lemne sunt alegerea perfecta. Alegand modelul preferat din gama de focare de fonta sau otel cu samota, cu design modern, prevazute cu sticla pe 2-3 laturi sau chiar pe toate laturile sau cu sticla continua pe colt.

Insa daca doriti sa incalziti o singura incapere sau un spatiu mai mic puteti opta pentru soba pe lemne. Acesta prezinta rezistenta ridicata si este foarte eficienta, oferim o  gama diverisificata, fabricate din materiale de inalta calitate precum fonta sau otel si captusite cu samota la interior, au o durata mare de viata, asigurand o sticla mai curata in timpul arderii si un consum redus de lemne.

Pentru incalzirea apei din calorifere si stocarea acesteia spre a fi redata mai tarziu, atunci puteti opta pentru un termoseminu. Acesta incalzeste in mod eficient intreaga locuinta, fiind racordata in circuit inchis, in regim propriu sau in paralel cu alte surse de caldura, reducand costurile de incalzire.  Se gasesc intr-o gama variata de modele cu sticla pe colt, semirotunda, prismatica sau standard, dar si deschidere verticala.

Cosul de fum este unul dintre cele mai importante componente a sistemului de incalzire, de aceea noi iti prezentam cosul de fum cu triplu strat, ce prezinta rezistenta in timp datorita tubulaturii din samota, prevazut cu strat special termoizolant. 

Pe parcursului targului a fost realizat un reportaj despre semineul ce functioneaza pe baza de bioetanol sau biosemineul, creand o ambinata placuta si avand chiar si rol decorativ.

 

 

Va prezentam un altfel de semineu, si anume biosemineul, un produs mai nou pe piata romaneasca, dar foarte usor acceptat si integrat in orice tip de locuinta; de la apartamente, spatii comerciale, case pana la gradini si terase. Dupa cum ati aflat din reportajul de mai sus, biosemineele sunt o gama noua, oferind o serie de avantaje precum lipsa cosului de fum, nu emana fum si miros in timpul arderii, dar ard cu flacara adevarata pe baza de bioetanol. Acestea au rolul de a imbunatitii umiditatea si reimprospata aerul. Sunt foarte usor de asamblat si utilizat, dispun de rezervor din otel ce nu se deformeaza la temperaturi inalte si sunt disponibile in diferite forme, culori si dimesiuni. Biosemineele pot fi mobile sau fixe, cu designuri inovative, si au preturi foarte accesibile.