Pe Foc
10.07.2019

Big Green Egg. Creand standarde culinare inca din 1974

 

Big Green Egg este cel mai popular BBQ kamado produs din ceramic de cea mai buna calitate. Am creat amintiri frumoase din 1974 si vom continua sa facem acest lucru. Big Green Egg este originalul. The Evergreen.

 

                                                                                    gratar Big Green Egg

 

Putem afirma cu certitudine ca Big Green Egg este un produs unic. Toți cei care gustă felurile de mâncare preparate pe Big Green Egg devin fani pe viata, gratie gustului de neegalat pe care acesta il ofera. Deci, care este secretul din spatele EGG-ului?

 

cuptor din ceramica

 

 

 

 

CERAMICA UNICAT

 

Ceramica Big Green Egg reflectă căldura, generând un flux de aer care face ca ingredientele și felurile de mâncare să fie extrem de suculente.

 

Ceramica Big Green Egg a fost parțial dezvoltată de NASA, iar procesul de producție are loc în Mexic, în conformitate cu cele mai stricte standarde de calitate, ceea ce explică caracteristicile excepționale ale produsului. Kamado-ul detine proprietăți superioare de izolație și poate rezista temperaturilor extreme și fluctuațiilor de temperatură.

 

 

 

 

gratar din ceramica aerisire

 

 

 

 

 

CIRCULAȚIA PERFECTĂ A AERULUI

 

Ceramica care reflectă căldura și forma sferica a  grillului Big Green Egg permit aerului să circule perfect în interiorul EGG-ului, determinând alimentele să se gătească uniform si la temperatura dorită.

 

 

 

 

 

 

carbune bio gratar

 

 

 

 

 

DURABILE ȘI ECONOMICE

 

Circulația excelentă a aerului aduce un avantaj suplimentar: deoarece aerul fierbinte rămâne în EGG, acest lucru il transforma intr-un produs economic. Carbunele dumneavoastra va fi ars mai mult timp și va genera mai puțină cenușă. Într-adevăr, la Big Green Egg ne propunem să fabricăm toate produsele folosind materiale durabile.

 

 

 

 

 

gratar termometru

 

 

 

 

Controlul optim al temperaturii

 

În Big Green Egg, puteți regla și menține temperatura la o valoare cuprinsă între 70 și 350 ° C, chiar și atunci când temperatura exterioară este mult sub îngheț.

 

Ca urmare a ceramicii termoizolante de înaltă calitate, temperaturile externe nu afectează temperatura din interiorul EGG-ului.

 

 

 

 

 

gatit sanatos grill

 

 

 

CALITATE EXCELENTA

 

 

Timp de mai mult de 25 de ani am avut un parteneriat exclusiv cu fabrica Dal-Tile din Mexic, unde nu se mai produce niciun alt brand kamado. Acest producător de ceramică de înaltă calitate este certificat ISO 9001 UL și, prin urmare, îndeplinește cele mai înalte standarde de calitate. Înainte de a părăsi o fabrică  Big Green Egg, acesta trece printr-o inspecție finală și foarte detaliată.

 

Multumita fabricii noastre certificate și a procesului de inspecție, putem garanta calitatea produsului nostru și oferi o garanție pe viață pentru materialele din care sunt formate toate părtile ceramice ale EGG.

 

 

cuptor ceramic portabil

 

 

 

 

BUCURIA PRODUSULUI PE VIATA

 

Combinația de materiale de ultima generatie, procesul de fabricație și ceramic speciala face din kamado-ul Big Green Egg un aragaz foarte sustenabil, cu o durată de viață incomparabil mai lungă decât a produselor asemanatoare.

Un Big Green Egg poate fi incalzit de cel putin 100.000 de ori, fara a suferi vreo pierdere in calitatea sa, ceea ce inseamna ca EGG-ul va dura cel putin o viata, permitandu-va sa gatiti ingredientele si mancarurile preferate intr-un mod sanatos si cu rezultate exceptionale.

 

 

 

 

 

gatit prajituri pe gratar

 

 

 

 

POSIBILITATI  NELIMITATE

 

Pe langa grilling, coacere, gatire cu aburi, prăjire și afumare, BIG GREEN EGG este de asemenea potrivit pentru gătirea lentă a bucăților mari de carne sau a unor ingrediente delicate (cum ar fi crustaceele și fileurile de pește).

Folosind convEGGtor-ul ceramic, puteți transforma cu ușurință Big Green Egg într-un cuptor. Adăugarea Pietrei de Coacere plata va va permite să coaceți cu ușurință cea mai bună pâine și pizza cu o crustă perfectă. Posibilitățile sunt nesfârșite: încercați-le pe toate și dați frau liber imaginatiei.

 

 

 

 

Gratar BBQ cu suport

 

 

 

 

 

BINE GANDIT SI DESIGN RECUNOSCUT

 

Și, nu în ultimul rând, aspectul său este, de asemenea, spectaculos. Oul are o formă și o culoare izbitoare, ceea ce ii da o nota de originalitate.

 

 

 

 

 

 

 

“Timpul se masoara in lucruri aflate in continua schimbare.

Dar, unele lucruri nu se schimba niciodata…

 

Noi suntem Big Green Egg - creand standarde inca din '74.

Ramanand fideli originilor.

 

Unele lucruri nu raman niciodata la fel. Iar unele nu se schimba niciodata.

Noi ramanem "verzi" pentru totdeauna!”

 

Big Green Egg -> The Evergreen!

 

Gratarele Big Green Egg, impreuna cu accesoriile lor speciale (carbuni BIO din esenta lemnoasa, convEGGtorul pentru gatit indirect, startere de foc, grill-uri si alte ustensile utile) incepand cu acest an sunt prezente si pe piata din Romania, gratie furnizorului PEFOC din centrul tarii, unic distribuitor national. Pentru orice informatie, tehnica sau gastronomica, poti sa intri in contact cu PEFOC si echipa te va ajuta cu mare placere!

 

start kit Big Green Egg

 

 

 

 

                                             

                       Noi facem totul, tu doar pui pe gratar!