Pe Foc

Asemanari intre o femeie si un semineu

Cercetatorii in domeniul proceselor de memorare, spun ca noi intelegem si asimilam mai bine informatia atunci cand o asociem cu o persoana sau un obiect. Bineinteles ca pentru acest principiu nu exista limite, asa ca, am gasit o serie de asemanari intre o femeie si un semineu.

 

In primul rand, ambele necesita o intretinere atenta. A curs multa cerneala pe acest subiect, daca ne referim la femei. Femeia, la fel ca si semineul, trebuie intretinuta: ascultata, incurajata, iubita si acceptata.

In privinta semineelor, acestea necesita curatare: focarul, cosul de fum, sticla si exteriorul. De asemenea, consumabilele, ca samota sau tabletele pentru foc, trebuiesc inlocuite sau cumparate.

 

In al doilea rand, designul conteaza. Mai mult la femeie decat la semineu, ce-i drept. La fel cum te duci in show room sa vezi ce ti s-ar potrivi si ce ti-ar place, la fel e si in cazul unei femei. In functie de gusturi, preferinte sau asteptari, alegerea este relativ usor de facut.

Designul semineului poate fi elegant, clasic sau modern in functie de tonul casei sau gusturile cumparatorului. Diferenta dintre o femeie si un semineu in acest aspect, consta in faptul ca o femeie poate imbina toate cele trei stiluri, sau le poate aborda pe rand in zile diferite.

 

In al treilea rand, o femeie, ca si un semineu, se “aprinde” repede. Femeile sunt renumite pentru dispozitia schimbatoare si fluxul emotional neintrerupt, care le face sa fie cand calme, cand “aprinse”.

Este relativ usor pentru o femeie sa-si schimbe dispozitia emotionala, iar de-a lungul unei zile, ea experimenteaza mai multe stari decat 3 barbati. Cel putin.

Semineele de la Pefoc, datorita calitatii materialelor, se aprind repede. La propriu. Nu intreg semineul, evident, ci lemnele care sunt in focar. Spre deosebire de femei, care dupa ce se “aprind”, se calmeaza, semineele noastre mentin caldura mult timp dupa stingerea focului din focar.

 

Doresti sa-ti intelegi sotia sau iubita? Cumpara-ti un semineu si va fi mult mai simplu!

Noi iti punem la dispozitie o gama larga de produse, incepand de la focare, cosuri de fum, accesorii pentru semineu, sobe si termoseminee.

Noi facem tot, tu pui pe foc!   

 

*Pentru a nu fi acuzati de misoginism, specificam faptul ca acest articol a fost scris de o femeie.