Pe Foc

Alege aplicatia de dimensionare a cosurilor de fum din inox. Stabileste elementele si afla pretul!

Alegerea cosului de fum potrivit pentru casa ta nu este un lucru tocmai simplu! Necesita documentare, informare, multa consultanta tehnica si comparare intre sisteme si elemente diferite puse la dispozitia clientilor pe piata termicelor. Cum poti face cea mai buna alegere pentru tine si nevoile tale? Ei bine, iti prezentam solutia noastra la problema ta! Urmareste clipul de mai jos si vei afla despre ce este vorba:

Ai nevoie de un cos de fum din inox pentru casa ta? Vrei ca el sa fie sigur, durabil si sa il poti configura singur, in functie de ce ai nevoie? Vrei sa cunosti toate detaliile de cost, piesele necesare si elementele aditionale, ca sa faci cea mai buna alegere? Am gasit pentru tine o solutie moderna, rapida si instanta! Acum ai posibilitatea sa calculezi cu exactitate ce elemente ai nevoie pentru cosul de fum precum si pretul total, in cativa pasi simpli prin aplicatia intuitiva de pe situl nostru! Totul online – de pe canapea, cu doar cateva click-uri!

 

 

 

Cum functioneaza aceasta? Simplu:

 

-alegi diametrul interior al cosului de fum in functie de sursa ta de caldura (dimensionarea cosului)

-apoi selectezi inaltimea totala a sistemului de cos de fum

-urmeaza alegerea tipului de racord, a bazei cosului, precum si terminatia sau palaria cosului

 

 

Stabilind aceste detalii, vei primi instant calculul de pret, dupa care poti mai departe sa alegi si alte elemente opionale, cum ar fi:

-tipul de etansare

-devierea cosului (pe langa streasina)

-trecere suplimentara prin perete

-inchidere de racord

-alte accesorii suplimentare

 

 

De asemenea, poti stabilli daca doresti un cos de fum de culoarea inoxului clasic, ori vopsit in negru sau in orice culoare din paletarul RAL, in masura in care se potriveste designului exterior al casei tale.

 

O astfel de solutie este serioasa, moderna si completa, alegere ofera avantaje multiple, din care amintim:

-izolatie groasa, cu vata de 50 mm

-materiale de calitate superioara: inox 316 L, ce confera durabilitate chitului de cos

-certificat european care atesta rezistenta la temperaturi mari (pana la 600 *C)

 

 

Cu alte cuvinte, cosul de fum este proiectat sa te tina mult si bine - o viata intreaga!

Asadar, alege ce elemente ai nevoie pentru kit-ul de cos de fum si calculeaza instant si cu exactitate pretul total, ca un profesionist! Nu este o formula tehnica speciala, ci este un calculator pret cos fum intuitiv, facil de accesat si de utilizat pentru dimensionarea exacta a hornului! Un cos de fum din inox configurat pe masura, reprezinta o solutie "la inaltime", sigura si durabila pentru orice sursa pe lemne, cum ar fi: semineu, soba pe lemne sau centrala pe peleti!
 

Aplicatia este gandita sa poata fi folosita simplu si rapid de catre oricine, indiferent de varsta sau pregatire, cu ajutorul unui PC, laptop sau smartphone vei fi in masura sa iti personalizezi chitul de horn din inox! Daca, totusi, nu te descurci cu configurarea cosului de fum sau nu iti ies calculele, ori vrei sa aflii mai multe detalii tehnice, completeaza formularul de mai jos, iar noi te vom contacta in 24h lucratoare, oferindu-ti consultanta pentru nevoile sau intrebarile tale: