Pe Foc

Activitatile echipei Pefoc.ro in 2016

Pentru a fi informati in legatura cu noile trenduri in materie de seminee, dar si pentru a prezenta ofertele noastre, echipa Pefoc a fost prezenta la diverse la targuri, evenimente si expozitii cu produsele, promotiile si oferta noastra.

Ne dorim sa multumim clientii atat prin produse de calitate la un pret avantajos, dar si prin servicii optimizate si adaptate nevoilor lor.

       Primul eveniment de care amintim este Ambient Expo 2016 - Targul International de produse si sisteme de amenajari interioare si exterioare, decoratiuni, mobilier si piscine, organizat in Bucuresti in perioada 7 - 10 Aprilie 2016.

Pefoc.ro a participat in postura de expozant, fiind prezent la targ cu o gama larga de focare de fonta si otel si chiar si cu cateva modele de bioseminee de la mai multi producatori europeni.

 

Echipa de 4 consultanti de la Pefoc.ro a fost disponibila pentru vizitatori in cele 4 zile de expozitie, oferind celor interesati informatiile necesare cu privire la functionarea semineelor si modalitatile de construire, dar mai ales detalii cu privire la capabilitatea acestora de a incalzi spatii mari, medii sau mici.

 

Mentionam ca nu este pentru prima oara cand Pefoc.ro participa la un eveniment de talia Ambient Expo, aceasta fiind a doua participare, urmand ca pe viitor sa fie o prezenta constanta in cadrul acestui eveniment.

 

Pefoc.ro a mai participat in trecut la targul Transilvania Expo din Sibiu, la Festivalul Casei Tale si la alte evenimente si targuri locale din centrul tarii.

Prin participarea la astfel de evenimente dorim sa ne apropiem si fizic de clientii nostrii din toata tara, avand in vedere ca activitatea noastra se desfasoara mai mult in mediul online.

Dorim sa demonstram calitatea produselor care le oferim, dar si seriozitatea, profesionalismul si disponibilitatea atunci cand clientul are nevoie de servicii sau consultanta.

       Pentru mai multe detalii privind evenimentele viitoare la care vom participa, urmariti blogul Pefoc.ro, spatiul virtual unde va puteti informa in legatura cu ofertele si promotiile noastre.