Pe Foc

Sibiul, lider national in materie de seminee

Oricine a avut in viata o afacere de dimensiuni mici, medii sau mari, stie ca pentru a putea supravietui intr-o piata extrem de competitiva, este necesar sa indeplinesti standarde ale calitatii inalte. “Doar cei mai buni supravietuiesc”, spune legea junglei in afaceri.

 

Firma Pefoc.ro este precursoare in materie de seminee in Romania. Cu o activitate de peste 15 ani, noi am rezistat pe piata datorita catorva principii care ne-au diferentiat de restul competitorilor, si ne-au ajutat sa crestem, la ora actuala fiind lideri nationali in acest domeniu. Ne-am extins in toate orasele importante ale tarii, datorita clientilor multumiti si fericiti care ne-au recomandat si altora.

 

Primul lucru care face diferenta intre noi si ceilalti este profesionalismul echipei noastre. Atat cei care monteaza semineul dau dovada de o precizie inginereasca atunci cand vine vorba de construirea lui propriu-zisa, dar si cei care se ocupa de consultanta si indrumarea clientului.

 

Un al doilea aspect care ne-a diferentiat de competitorii nostri, consta in faptul ca politica firmei noastre se bazeaza pe respect fata de client. Atat inainte, dar si dupa achizitionarea semineului, noi oferim consultanta clientului si suntem dispusi sa-i raspundem oricarei intrebari in legatura cu achizitia lui.

De asemenea, garantiile sunt sfinte pentru noi. Daca focarul aflat in garantie se strica, sau orice alt produs ce beneficieaza de asigurarea garantiei, echipa noastra intervine in cel mai scurt timp pentru a remedia problema.

Transportul este gratuit pentru oricare din produsele noastre, iar comanda ajunge la client in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

 

Al treilea aspect care ne diferentiaza de concurenta este faptul ca noi colaboram cu lideri mondiali in materie de seminee din Europa si SUA. Pentru a fi conectati in permanenta la noutatile care apar pe piata, ne consultam cu profesionisti.

De asemenea, suntem prezenti la expozitii si evenimente care asigura interactiunea cu clientii nostri si cunoasterea nevoilor in mod direct.

Ai intrebari? Doresti consultanta in privinta alegerii semineului? Noi, cei de la Pefoc.ro, suntem dispusi sa-ti oferim toare raspunsurile, intampinandu-te cu o gama variata de produse, incepand de la cosuri de fum, focare, sobe si toate accesorile necesare pentru semineul tau.