Pe Foc

Incalzire pentru intreaga viata, la un pret bun

Suntem constienti ca produsele pe care le achizitionam au garantii mai mult sau mai putin consistente si o utilitate care se poate micsora sau disparea de-a lungul timpului, dar un produs ce are utilitate pe viata, este o achizitie ce merita facuta. Cum arata un astfel de produs? Din ce este fabricat? Care este scopul lui? Sunt doar cateva intrebari pe care ni le punem atunci cand vine vorba de o astfel de promisiune.

 

Este vorba de soba pe lemne. Un produs care are o utilitate pe viata: iti ofera tie si familiei tale confortul caldurii naturale si un design atragator.

 

Cum arata o soba pe lemne? Formele rudimentare ale sobei pe lemne le regasim in casele bunicilor nostri, acestia folosindu-le ca si surse principale de caldura pe timpul iernii. Astazi, ele s-au modernizat atat din punct de vedere al aspectului exterior, cat si al puterii calorice. Designul este ales de client in functie de preferinta si stilul incaperii in care va fi amplasata.

 

Din ce este fabricata? Spre deosebire de sobele bunicilor nostri care erau fabricate din tabla, focarul sobei pe lemne este fabricata din fonta. Acest material retine mai mult timp caldura, iar calitatea fontei si grosimea ei reprezinta principalul factor de eficienta.

 

Utilitatea sobei? Aceasta incalzeste incaperea in care este amplasata si poate fi pusa atat in spatii inguste cat si in spatii largi. Sobele pot fi dotate suplimentar cu sticla de autocuratare (pirolizata), plite cu trei ochiuri, clapeta, sistem de reglare automata a aerului de admisie si decor.

 

Care sunt garantiile sobei pe lemne? Aceasta beneficiaza de la producator de minim 5 ani garantie, iar transportul este cadoul din partea noastra, pentru ca noi rasplatim increderea clientilor nostri.

 

Pentru orice alta informatie, echipa Pefoc.ro iti sta la dispozitie, dispusa sa iti raspunda intrebarilor si sa-ti ofere consultanta gratuita.