Pe Foc

Semineu la bloc? Cu Pefoc, se poate!

Nu toti isi pot permite sa locuiasca intr-o casa spatioasa, cu gradina si un semineu fumegand pe timpul iernii. Mergand pe principiul “Fa rai din ce ai!”, te anuntam ca anumite avantaje pe care le ofera traiul la casa le poti avea si intr-un apartament de bloc. Ne referim, desigur, la seminee!

Tehnologia avansata a permis dezvoltarea anumitor modele de seminee potrivite si in apartamente la bloc. Semineele de apartament au devenit din ce in ce mai cautate, pe masura ce informatia s-a raspandit tot mai mult.

Ce presupune un semineu la bloc si care sunt beneficiile? Speram sa raspundem tuturor nelamuririlor dupa ce prezentam mai multe timpuri de seminee pretabile vietii intr-un apartament.

 

In primul rand, Semineele pe bioethanol sau Bioseminee

Usor de integrat in orice tip de spatiu, acestea ard cu flacara reala pe baza de gel ecologic (bioethanol), dar fara a emana fum si miros deranjante in timpul arderii. Astfel, acestea nu necesita cos de fum sau evacuare. In timpul arderii se emana aburi, imbunatatind astfel calitatea aerului si creand o ambianta mai speciala in camera.

Disponibile intr-o gama variata de modele si culori, biosemineele sunt usor de montat pe perete, de amplasat pe jos au pur si simplu pe masa, avand marimi diferite. Serile petrecute impreuna cu familia si prietenii vor deveni mai relaxante si primitoare atunci cand se afla in compania unui semineu decorativ. Un semineu pe bioethanol este foarte usor de intretinut si adauga un plus de design locuintei prin aspectul modern si elegant.

Un alt avantaj important este pretul accesibil. Fata de constructia unui semineu pe lemne, acesta nu necesita materiale de montaj, cos de fum sau alte produse aditionale, avand astfel costuri mai reduse. In plus, biosemineele se pot accesoriza cu pietre decorative, lemne ceramice sau chiar imitatie de jar.

 

Biosemineu Delta ideal pentru apartament   Biosemineu Delta la bloc   Biosemineu pe colt Delta

Biosemineele Delta se amplaseaza cu usurinta pe perete si au un aspect modern, disponibile si in varianta pe colt.

 

In plus fata de biosemineele fixe de perete, variantele mobile sunt mai accesibile in utilizare si pot fi mutate cu usurinta, schimbandu-le locul in functie de dorinte. Pentru protectie sunt prevazute cu laturi de sticla; copiii si animalele de companie sunt astfel in siguranta.

Semineu pe bioetanol decorativ    Semineu de apartament decorativ

Biosemineu decorativ mobil   Semineu pe bioetanol mobil

Exemple de seminee pe bioetanol de dimensiuni reduse, mobile, ce pot fi amplasate in orice camera: Hotel S, Hotel Negru, Nest, Tango.

 

Semineele pe bioetanol cu rama tip portal din MDF se aseamana cel mai mult cu semineele pe lemne si pot fi amplasate la perete in orice camera, adaugand originalitate apartamentului la bloc.

Biosemineu de perete elegant   Biosemineu modern de perete   Biosemineu modern si elegant de perete

Biosemineele tip portal au un aspect clasic sau modern si se amplaseaza la perete. Modelele February, July, November sunt ideale pentru dormitoare sau living room.

 

Biosemineele fixe se pot incastra sau amplasa pe perete, devenind o opera de arta vie. Acestea transforma ambianta din locuinta intr-un loc relaxant si atragator pentru intreaga familie. 

Biosemineu Juliet modern, de perete   Semineu pe bioethanol de perete   Semineu elegant, decorativ, de perete

Creeaza o atmosfera primitoare cu un semineu decorativ amplasat pe perete, pe baza de bioetanol. Modelele Juliet, Lima si Bravo au o rama decorativa metalica ce confera un aspect elegant.

 

 

Seminee pe gaz – caldura si eleganta

Cele mai asemanatoare ca si aspect cu focarele traditionale pe lemne, semineele pe gaz ofera caldura si un design atragator, dar poate cel mai mare avantaj este lipsa prafului si a cenusei. Nu trebuie alimentate cu combustibil si nu trebuie curatate, avand nevoie doar de o evacuare concentrica precum centralele de apartament.

Confortul in utilizare este maxim datorita telecomenzii de pornire si reglaj. Semineele pe gaz pot fi amplasate in orice locuinta si se integreaza usor in orice tip de amenajare interioara. Au un aspect deosebit si elegant datorita vederii panoramice asupra focului.

Semineele pe gaz contribuie la reducerea emisiilor de dioxid de carbon in atmosfera iar prin lipsa cenusei, a funinginii si a compusilor sulfurici se protejeaza mediul inconjurator.

 

Semineu pe gaz elegant si modern   Semineu pe gaz cu vedere panoramica asupra focului

Semineu modern pe gaz cu vedere larga asupra focului   Semineu pe gaz modern si usor de folositSemineele pe gaz ofera o vedere panoramica asupra focului, adaugand un plus de eleganta in apartamentele la bloc.

 

 

Seminee electrice cu flacari 3D

Foarte confortabile si usor de utilizat, semineele cu focar electric 3D ofera caldura in camere de pana la 30 mp si dispun de telecomanda pentru a regla afisajul ce imita arderea dintr-un semineu pe lemne. Alte avantaje sunt tehnologia 3D LED cu consum redus, timer, termostat pentru reglarea temperaturii.

Cat despre partea de design, focarele electrice au un aspect elegant si modern si se potrivesc cu mai multe stiluri de amenajare interioara, in functie de modelul ales. In plus, variantele de focar + consola TV reprezinta un obiect de mobilier practic.

Semineele electrice sunt perfecte pentru o ambianta mai placuta in incapere in timpul cinei sau vizionarii unui program TV.

 

Semineu electric modern   Focar de semineu electric elegant si modern

Semineele electrice cu tehnologie LED 3D sunt disponibile in diverse modele si dimensiuni si creeaza o ambianta placuta in apartament.

 

Semineu electric de perete   Consola TV + focar electricModelul Altenburg adauga un plus de design in incapere iar modelul Mango Regal indeplineste doua functiuni: consola TV si focar electric.

 

Semineu electric de perete   Semineu electric cu vedere largaPentru incaperi generoase, semineele electrice de dimensiuni mari Snow si Inox creeaza o atmosfera relaxanta si ofera personalitate camerei.

 

Cu siguranta una din ofertele prezentate ti-a facut cu ochiul. Nu mai sta pe ganduri, ofera valoare camerei si bucura-te cat mai repede de ambianta placuta creata de aceste seminee decorative. Langa foc uiti de probleme si stress iar lumina si caldura acestuia te poarta departe...