Pe Foc
23.07.2019

Seminee electrice 3d moderne, deosebite si ieftine

Cum ar fi sa beneficiezi de frumusetea unui semineu modern in caminul tau, dar fara a avea bataia de cap cu ampla constructie si montajul costisitor al unui focar clasic? Acum este posibil – cu un semineu electric!  

 

Multi se intreaba cat costa un semineu electric? Adevarul este ca fata de semineul clasic, unul conectat la curentul locuintei este foarte ieftin, dar pastreaza, in acelasi timp, aspectul deosebit si confera eleganta caminului tau, gratie tehnologiei 3d cu care este prevazut astazi aproape orice semineu electric. Costul este minim, pentru ca se elimina toate celalalte elemente de racordare ale unui focar clasic (cos de fum, burlane, materiale de constructie/finisaj), precum si manopera lucrarii, iar montajul semineului electric este foarte facil si poate fi realizat de oricine.

 

Iar la intrebarea cat consuma un semineu?, raspunsul este si mai simplu, intrucat acesta nu functioneaza pe lemne/bricheti/peleti sau alte tipuri de combustibili, consumand doar o parte din curentul electric deservit locuintei. Consumul practic este foarte redus (circa 4-10W, echivalentul consumului unui bec din locuinta), ceea ce face din semineul electric o achizitie accesibila pentru oricine.

 

             

 

PEFOC iti pune la dispozitie o gama foarte larga de seminee decorative electrice, potrivite pentru casa ta sau apartament, in orice incapere le-ai amplasa.

 

Dispunem in oferta noastra de seminee electrice de dimensiuni diferite, incepand cu seminee compacte, pana la seminee de dimensiuni mai mari, unele dintre ele incadrate cu portal sau placate cu diferite materiale decorative.

 

                

 

Gama semineelor electrice PEFOC iti ofera un spectru cromatic vast, cuprinzand o paleta de culori care se asorteaza cu diferitele stiluri rezidentiale, cuprinzand culorile: alb, wenge, negru, crem, dar si tipuri diferite: incorporabile, cu piatra (rustice), de tip soba, de perete (stil ecran) sau cu imitatie de jar:

 

  • ALBE. Sunt semineele care se potrivesc in orice locuinta moderna, oferind luminozitate si o deschidere larga la combinatiile mobiliere si ornamentale.

 

    

 

  • WENGE. Este o culoare mai sobra, adresata locuintelor cu tendinte rustice, dar care pastreaza o linie contemporana. Ideala culoare si pentru cabane sau case de vacanta.

 

               

 

  • NEGRE. Culoarea care indica clasicul si atemporalul – negrul – este probabil cea mai aleasa nuanta pentru un semineu electric 3d, datorita simplitatii si comoditatii in privinta accesorizarii si decorarii locuintei. Pe scurt, negrul merge cu orice.

 

 

  • CREM. Nuanta pala si deschisa, cremul unui semineu fals creeaza o atmosfera linistitoare si se aliniaza unui stil elegant si cochet, usor de combinat cu alte nuante si culori contrastante inchise.

 

         

 

  • INCORPORABILE. Sunt cele mai alese tipuri de semineu decorativ, intrucat permit amplasarea lor facila dupa gustul clientului in constructii usoare si simple (cum sunt cele din ghips-carton). Investitia este ieftina, dar rezultatul este unul extraordinar.

 

         

 

  • CU PIATRA. O gama speciala de seminee deosebite, care vor fi „de efect” in orice camera de zi cu tendinte rustice si traditionale. Designul unui astfel de semineu este special, facand din semineu atractia principala a spatiului unde va fi amplasat.

 

 

  • DE TIP SOBA. Rusticitatea unei locuinte poate fi redata si de amplasarea pe colt a unui semineu electric de tip soba. Vederea 3d este imbunatatita, iar senzatia pe care o ofera un astfel de semineu este placuta si speciala.

 

 

    

 

  • DE PERETE. Semineele de tip ecran sunt cele mai simple si mai practice din categoria semineelor decorative pe curent. Acestea presupun efortul minim pentru a avea un semineu modern si ieftin in acelasi timp in locuinta ta.

 

         

 

  • CU IMITATIE DE JAR. Tot o varianta foarte accesibila atat ca pret, cat si ca dimensiuni si instalare, o reprezinta categoria semineelor tip vatra cu imitatie de jar. Cu siguranta ca aparenta de ardere „electrica” a lemnului este una speciala.

 

         

 

Specificatii tehnice ale semineelor electrice:
 

         

 

                                  

 

 

De ce sa alegi un semineu decorativ?

1. Sunt printre putinele seminee care pot fi amplasate in orice locuinta si in orice spatiu (apartament, hol, sala conferinta, etc.)

2. Design modern si aspect elegant ce se integreaza in orice tip de amenajare interioara.

3. Semineele deco nu produc cenusa, funingine sau alti compusi, praf sau mizerie in timpul arderii, deci nu necesita curatare. In plus, nu ai nevoie de sursa de lemne care trebuie taiate si depozitate.

4. Se amplaseaza oriunde, procesul de constructie/incastrare este foarte simplu. Sunt foarte compacte comparativ cu semineele clasice.

5. Se accesorizeaza cu diferite elemente sau pietre decorative pentru a fi cat mai asemanatoare semineelor pe lemne.

6. Important! Nu e necesara construirea si racordarea la un cos de fum, nefiind nevoie de evacuare.

 

 

Daca doresti mai multe detalii, specificatii sau informatii despre pretul produselor, precum si consultanta pentru alegerea semineului potrivit pentru casa ta, echipa PEFOC te ajuta cu mare placere!