Pe Foc

Semineul potrivit reprezinta garantia confortului pentru familie

În întâmpinarea nevoilor și întrebărilor clienților noștri, se află o echipă de experți  dispuși să ofere consultanță în privința celei mai bune alegeri pentru dumneavoastră, începând de la focar și coșul de fum și terminând cu garanția produselor achiziționate.

Scepticismul clienților vine din numeroasele experiențe neplăcute ale celor ce au colaborat cu firme care comercializau produse neomologate, cu defecte sau chiar stricate, pretinzând că sunt de calitate și la un preț bun. De asemenea, lipsa garanției reprezintă lipsa de respect față de client și produs. În cazul în care aceste seminee prezintă o defecțiune, nu este sarcina clientului să ia legătura cu producătorul, ci sarcina rezolvării defecțiunii îi revine în mod direct distribuitorului in perioada garanției.

Pefoc. ro oferă consultanță și garanții substanțiale clienților ei: minim 5 ani la focare și 30 de ani la coșurile de fum. Excepțiile se referă la folosirea incorectă a șemineului, dar și în aceste cazuri suntem dispuși să ajutăm clientul să-și rezolve problema, contra-cost dacă este cazul.

Cele mai frecvente probleme sunt reprezentate de crăparea peretelui de fontă a focarului, deteriorarea samotei și spargerea sticlei termorezistente.  În toate aceste cazuri se poate găsi o rezolvare, însă fiecare situație e tratată diferit. Crăparea fontei focarului intră în garanție, atâta timp cât aceasta s-a întâmplat în primii 5 ani de la achiziționarea focarului. În acest caz se înlocuiește focarul cu unul nou, prin intermediul firmei distribuitoare.

Nu același lucru putem să îl spunem despre șamotă și sticlă. Șamota este un consumabil și se schimbă odată la 3-4 ani, aceasta deteriorându-se în funcție de felul în care se aruncă lemnele pe foc, și mai ales de gradul de uscare a lemnelor arse. Sticla termorezistentă  nu se poate sparge de la căldura din focar, cele mai des întâlnite cazuri fiind datorită trântirii ușii focarului sau împingerea lemnelor cu sticla ușii. 

În orice situație, aveți garanția consultanței și a sprijinului nostru pentru rezolvarea profesională și rapidă a inconvenientelor pe care le întâmpinați.

Pentru aducerea sau readucerea căldurii în șemineul familiei, apelați cu încredere numărul de telefon 0769070263 sau intrati pe site-ul nostru www.pefoc.ro.  Oferim consultanță și construim seminee rustice, clasice și moderne.