Pe Foc

PEFOC sustine sportul local: asociatia sportiva de fotbal ERRO Cristian, jud Sibiu!

 

Echipam si sustinem fotbalul local sibian: clubul sportiv ACS ERRO Cristian! ???? Suntem partenerii generatiei de maine si dorim sa ii sustinem in dezvoltarea lor sportiva si, de ce nu, chiar profesionala, peste ani si ani!
 
 

Asociația Sportiva ERRO a pornit la drum în 2020, cu scopul de a sprijini copii din Cristian, Orlat, Gura Râului, Saliste, Sibiu si alte localitati din judet, in vederea pregatirii lor sportive. Numele ERRO vine de la cei doi băieți ai familiei - Eric și Robert, care se implica impreuna, trup si suflet, pentru cladirea unei echipe puternici de mici sportivi. Am fost impulsionati sa sponsorizam si sa sustinem acest proiect cunoscand povestea din spate: antrenorul nu antreneaza pentru bani, ci pentru folosul baietilor (care nu isi permit inscrierea in cluburi sportive costisitoare, dar au drag de sport!)

 

 

În prezent clubul se pregătește si are antrenamentele in localitatea Cristian, respectiv în sala sporturilor, iar în următoarea perioada se va finaliza și terenul de iarba precum și pista speciala de atletism. Grupele de fotbal, care aduna aproximativ 130 de copii, sunt angrenați în competiții naționale, cât și internaționale.

 

 

Evoluțiile sunt vizibile, ceea ce ne oferă garanția ca acest proiect tânăr este pe drumul cel bun! Grupa magnificiilor-PEFOC.RO tocmai a încheiat festivalul fotbalistic de la cupa stelelor București 2021 cu un palmares foarte frumos, care include, în primul rand, victoria de răsunet contra celor de la Juventus Academy, pe care i-a învins cu 6-4, după ce "piticii italieni" au condus cu 3-1 la pauza, dovedind, atat lor, cât și statului lor, că aroganța și lipsa de Fair-play nu au legătură cu fotbalul juvenil.

 

 

Tot în cadrul clubului exista și secția de volei, în colaborare cu partenerii de la ACS CHAMPIONS 2016 Sibiu, care, de asemenea, au toate fetele înscrise în campionatele naționale organizate de FRV.

 
Ne bucuram ca putem sprijini acest proiect - urmatoarea generatie sportiva sibiana prin sport! ????‍♂️ La cat mai multe goluri! ⚽️