Pe Foc

Prezentarea semineelor in cadrul targului Ambient Expo din Bucuresti

In perioada 8 – 11 martie 2018 suntem mai aproape de voi prin prezenta la targul Ambient Expo din Centrul Expozitional Romexpo - Bucuresti, standul 172, pavilionul B2.

 

Targul Ambient Expo este unul din cele mai mari targuri de profil din intreaga tara aducand un plus de informatie si contacte noi pentru persoanele care vor sa isi construiasca sau sa isi amenajeze locuinta. Prin prezenta noastra la Targul Ambient Expo dorim sa oferim celor care ne viziteaza standul idei de incalzire eficienta a casei cu consum mic de lemne sau idei de ambientare a locuintelor la casa sau la bloc.

 

 

 

Pe toata durata targului puteti intra in legatura directa cu un meserias de seminee prezent la standul nostru. Pentru persoanele care sunt la stadiul de constructie a casei, putem prezenta si oferi informatii despre gama de focare si termofocare premium, precum si cosuri de fum profesionale marca Schiedel, realizand astfel un sistem de calitate inalta, rezistent si eficient de incalzire a intregii locuinte. Pe langa acestea avem si produse destinate persoanelor care isi doresc ambianta deosebita realizata de arderea focului, dar nu isi permit montarea unui cos de fum. In acest caz semineele din mdf decorative, semineele electrice sau cele pe gaz sunt varianta ideala.

 

 

 

La standul nostru de 75 mp va putem prezenta gama de recuperatoare si radiatoare de caldura, precum si tuburile de racordare a semineelor la cosurile de fum. Puteti viziona si cateva accesorii pentru intretinerea si curatarea semineelor. In plus, avem un model deosebit de semineu cu ventilator.

 

Daca esti prin zona sau te intereseaza toate aceste informatii, te asteptam sa intri in legatura cu noi!

 

Daca nu poti ajunge dar ai vrea sa afli mai multe detalii despre oferta noastra, contacteaza-ne si vei beneficia de consultanta gratuita pentru cele mai bune alegeri!