Pe Foc
10.03.2017

Pefoc va invita la targul Ambient Expo

Si anul acesta echipa Pefoc va fi prezenta la cel mai mare targ de la noi din tara, care se va desfasura timp de 4 zile in perioada 23-26 martie 2017. Romexpo este un targ international de produse si sisteme, fiind un eveniment cunoscut in Europa Centrala si de Sud-Est, care reuneste importante companii producatoare dar si importatoare, pentru a se adresa publicului larg prezentand ultimele tendinte in amenajari interioare si exterioare.

Vom fi prezenti pe toata durata targului pentru a va prezenta si informa in legatura cu ultimele noutati in materie de seminee, accesorii de seminee, dar si pentru a va face cunoscute ofertele noastre. Ne dorim sa fim aproape de potentiali clienti avand posibilitatea de a oferi contact direct cu o echipa de specialistii pentru a raspunde tuturor intrebarilor cu privire la domeniul semineelor.

De asemenea puteti cumpara direct din standul nostru de explozitie fiind unul dintre cele mai mari standuri, si puteti observa indeaproape calitatea materialelor, modul de functionare si executia ireprosabila a produselor. Va vom pune la dispozitie focare de seminee, sobe pe lemne, bioseminee functionale, cosuri de fum si alte accesorii destinate semineelor.

 

Va asteptam cu drag sa ne vizitati pe toata durata targului,  dar si in mediul virtual unde va puteti informa despre produsele si ofertele noastre.