Pe Foc
05.03.2019

PEFOC.ro, din nou prezent la RomExpo Bucuresti (14-17 martie 2019)

Asa cum deja am obisnuit piata romaneasca de profil, si anul acesta PEFOC va fi prezent la Ambient Expo din Centrul Expozitional Romexpo – Bucuresti.

 

Vom fi mai aproape de voi, pozitionati in centrul pavilionului B2, la standurile 165-168.

 

Targul Expo este unul din cele mai mari targuri de profil din intreaga tara, aducand un plus de informatie si experienta “pe teren” pentru persoanele care vor sa isi construiasca sau sa isi amenajeze locuinta.

Prin prezenta noastra la Targul Ambient Expo dorim sa oferim celor care ne viziteaza standul idei de incalzire eficienta a casei cu consum mic de lemne sau idei de ambientare a locuintelor.

 

Seminee pe lemne - PeFoc.ro

 

Anul acesta, pe langa produsele consacrate vom veni cu game noi, articole carora li s-au adus imbunatatiri importante (atat ca aspect, cat si ca functionalitate), dar si produse surpriza, nou aparute pe piata internationala (cum sunt vestitele “kamado”-uri asiatice).

 

Prezenta noastra va fi acompaniata, in primul rand, de binecunoscutele focare de semineu din fonta si focare samotate, cele mai vandute la ora actuala la nivel national. Sunt semineele “clasice”, sa le spunem asa.

 

Focare Pefoc la targul Romexpo

 

La stand vor fi prezente si semineele tip centrala (cunoscute sub denumirea de termoseminee), ideala pentru incalzirea apei din convectoare, calorifere sau pardoseala.

 

Termoseminee tip centrala Pefoc

 

Pentru clientii mai pretentiosi care isi doresc ce e mai bun de la un semineu, gama Hoxter (de tip premium) este varianta perfecta. Vom avea cateva modele de lux expuse in cadrul expozitiei.

 

Gama de focare premium Hoxter - Pefoc.ro

 

Ca o inovatie de ultim moment, vom expune la acest eveniment si noile seminee cu tehnologie de acumulare de caldura (in burlane).

 

Seminee Pefoc cu acumulare de caldura   Seminee Pefoc cu acumulare de caldura

 

De asemenea, pentru cei care isi doresc un semineu doar pentru decor sau intr-un spatiu de apartament, oferim ca alternativa gama de seminee decorative cum sunt biosemineele de exemplu, atat pentru interior cat si pentru exterior.

 

Bioseminee decorative PeFoc.ro

 

Tot ca alternativa la semineele clasice pe lemne vom expune si model de semineu pe gaz, ideal pentru cei care au un program aglomerat si doresc ca la o simpla accesare a telecomenzii sa porneasca flacarile. Atat de interior cat si pentru gradina.

 

Seminee pe gaz PeFoc.ro   Semineu pe gaz de exterior PeFoc.ro

 

Ca si in ultimii ani vom avea expuse si modele de sobe pe lemne, atat cele confectionate din fonta cat si cele samotate la interior. Aceastea ofera un cadru rustic si autohton special.

 

Soba pe lemne din fonta PeFoc.ro

 

Dorim sa prezentam vizitatorilor nostri si semineele pe pereti, usor si confortabil de utilizat, cu anumite avantaje fata de semineele clasice pe lemne sau semineele false.

 

Semineu pe peleti PeFoc.ro

 

Nu in ultimul rand, va stam la dispozitie cu o gama larga de cosuri de fum, sisteme de legatura intre incinte si cosuri de fum (burlane, tubulaturi, etc.), precum si o gama noua de grile – gama Ventlab.

 

Seminee pe lemne cu o buna distributie a aerului cald PeFoc.ro

 

Surpriza acestui an o vor oferi produsele Big Green Egg, care vor fi primele pe piata din Romania, in parteneriat cu compania PEFOC. Va vom surprinde cu EGG-ul care e mai mult decat un gratar, mai special decat un simplu grill si mai util decat un cuptor clasic.

 

Gratare ceramice moderne PeFoc.ro   Gratare ceramice moderne de diferite dimensiuni PeFoc.ro

 

Cu cele prezentate mai sus si multe altele va asteptam la standul nostru de aprox. 80 mp intre 14-17 martie la RomExpo, in centrul Pavilionului B, la standurile 165-168, intre orele 10.00-18.00 (joi-sambata) si intre 10.00-16.00(duminica).

 

Asteptam cu drag meseriasi si colaboratori din toata tara, dar si beneficiari finali, doritori sa intre in legatura directa cu produsele PEFOC!

 

Daca esti prin zona sau te intereseaza toate aceste informatii, te asteptam sa intri in legatura cu noi!