Pe Foc

PeFoc alearga la Maratonul International Sibiu, 1 iunie 2019

Maratonul Internațional Sibiu este cel mai mare eveniment de alergare filantropic din România, care, conform tradiției, are loc în ultima sâmbătă din mai. Ediția din 2019, cea de-a opta, a avut loc de data aceasta pe 1 iunie, tot sambata.

 

Asemeni tradiției Maratonului de la Londra, cel mai mare eveniment de strângere de fonduri din lume, noi, ca sibieni autentici, combinăm bucuria de a alerga cu cea de a dărui.

 

Pefoc participa la maraton

 

Organizatorii isi propun să susțina spiritul de inițiativă al sibienilor – idei bune ce pot rezolva probleme ale comunității și care vor crește calitatea vieții în Sibiu. S-a pus la dispoziție o platformă de atragere de fonduri prin care se sprijina atât inițiativele noi venite dinspre grupuri informale, cât și proiectele organizațiilor non-guvernamentale.

 

Evenimentul aduce împreună cetățeni, organizații, companii și autorități publice. Anul acest PEFOC participa cu 7 alergatori in competitia Maratonului, pe curse de 10 km sau de 21 km (SemiMaraton).

 

Participanti din partea Pefoc la Maratonul International Sibiu

 

Impreuna am ales sa sustinem proiectul We help Scoala din Mag, care își propune amenajarea și dotarea unei săli de cercetare, documentare și informare pentru școala din Mag.

 

Pefoc ajuta scoala din Mag

Elevii unei clase apartinand Scolii din satul Mag

 

Sigla Pefoc   Sigla We Help

 

Obiective proiect:

  • Salubrizarea sălii, inclusiv zugrăvirea pereților (în prima săptămână după obținerea finanțării);
  • Dotarea sălii cu 1 laptop, imprimantă, videoproiector;
  • Cumpărat: cărți, planșe și toate materialele pentru amenajarea sălii;
  • Amenajare sală plus bibliotecă;
  • Promovarea proiectului și implicarea comunității în activități extracurriculare printr-o inaugurare festivă (termen de finalizare până în data de 10 septembrie 2019 când începe anul școlar!!)


Pefoc in alergare la Maratonul International Sibiu

 

PeFoc alearga la Maratonul International Sibiu cu viteza flacarii!