Pe Foc

Noul design Pefoc - mai intuitiv si usor de utilizat

Interfata si functionalitatile site-ului Pefoc.ro au fost modificate in urma sugestiilor utilizatorilor nostri. Din dorinta noastra de perfectionare si imbunatatire a serviciilor oferite clientilor, dorim sa oferim si utilizatorilor online o experienta placuta printr-un site mai intuitiv si usor de accesat.

 

In continuare vom prezenta cateva imbunatatiri aduse site-ului, atat pe pagina principala cat si pe cele secundare.

In primul rand, pe pagina principala Pefoc (home) este afisat in partea stanga meniul cu categorii, cu optiunea de inchidere si deschidere prin apasare pe mica sageata.

 

 

Mai jos tot pe pagina principala s-a adaugat o sectiune cu articolele afisate in functie de cele mai noi, cu o sageata pentru a putea ajunge usor la pagina de Blog ce cuprinde toate articolele.

 

 

Sub sectiunea de articole avem sectiunea de videoclipuri cu filmuletele cele mai relevante. Sub acestea, o sageata va indruma catre pagina Video, cu toate videoclipurile.

 

 

Pagina Despre noi contine povestea detaliata a firmei Pefoc inca de la inceputuri si o poza cu primul semineu montat acum 18 ani, poze de la instruiri ale meseriasilor si informatii despre scopurile companiei.

 

 

Pagina Video cuprinde videoclipuri cu prezentari ale produselor, servicii oferite de noi si metode de lucru. Fiecare filmulet este insotit de explicatii.

 

 

Cat despre categorii, acestea au fost organizate mai eficient pentru a gasi mai usor anumite produse. A fost adaugata o gama noua de seminee pe peleti, ce cuprinde atat modele de sobe cat si termosobe, un termofocar si un semineu decorativ de exterior, tot pe peleti.

    

 

 

Produsele din categoria Bioseminee au fost organizate in alte 3 subcategorii: De perete, Mobile, Tip portal. Astfel se poate ajunge mai rapid la modelele dorite.

 

 

Toate materialele de montaj au fost organizate in: Silicat de calciu pentru montaj semineu, Materiale de construit semineu, Materiale izolatoare, Vermiculita.

 

 

Accesoriile au fost organizate astfel: Accesorii intretinere, Accesorii montaj si racordare, Consumabile.

 

 

Ca si instrument ajutator, Calculatorul de sticla termorezistenta poate calcula pretul sticlei in functie de dimensiuni.

 

 

Pentru o selectie mai facila, categoriile de Focare si Termofocare sunt prevazute cu filtre de putere, material, tip deschidere, tip sticla.

 

 

Modelele de seminee din Galerie pot fi filtrate in functie de tipul semineu dorit: Modern, Rustic, Clasic, Drept, Pe colt.

 

 

In final, sa nu uitam de formularul din pagina de Contact prin intermediul caruia puteti lua legatura cu noi. Indiferent ca e o cerere de pret, o nelamurire sau chiar o imbunatatire necesara site-ului nostru, acest formular sta la dispozitia oricui doreste sa intre in legatura cu noi.