Pe Foc

Diferente si asemanari intre focarele de fonta si cele de otel

In fiecare zi, zeci de clienti viziteaza showroom-ul nostru cu dorinta de a vedea fizic varietatea de produse expusa pe site. Chiar si dupa vizita la showroom, cei mai multi nu pot lua inca o decizie hotarata in privinta alegerii celui mai potrivit focar. Motivul? Varietatea larga de modele si volumul informatiilor initiale legate de functionalitatea, design-ul si rolul fiecarui produs in parte.

Atat pentru cei care ne-au vizitat showroom-ul deja, dar si clientilor care prefera mediul online, dorim sa aducem cateva din cele mai importante sfaturi legate de functionalitate, design, materiale aditionale care sa indeplineasca cel mai bine nevoile si dorintele - toate acestea pot fi fundamentale in alegerea finala a focarului.

            Pentru ca focarele de fonta si otel sunt doua dintre principalele variante, trebuie inteles faptul ca nu exista un focar superior altuia. Asemeni comparatiei intre masinile care functioneaza pe benzina sau motorina, focarele de fonta si otel sunt doua categorii total diferite, cu principii diferite de functionare, totul depinzand de nevoia fiecarui client in parte.

            Focarele samotate dezvolta o tempereatura mai ridicata in camera de ardere, ca urmare un randament mai crescut. Intretinerea este mult mai facila datorita samotei cu care este captusita camera de ardere - in acelasi timp, aceasta fiind o consumabila, necesita schimbare la un anumit interval de timp. Factorii principali care durata ei de viata sunt calitatea lemnului si metoda de alimentare a focarului.

            Focarele de fonta sunt mult mai trainice si nu necesita altfel de investitii pe termen lung. Ingrijirea si curatarea lor insa se va face mai frecvent din cauza depunerilor mari de pe sticla.

            Asadar, acestea sunt particularitatile principale pentru focarele de semineu, cu referire doar la produse de calitate, fara sa fie vorba despre produse low-cost care vand in masa.

            Daca esti inca in dilema, nu ai prea multe detalii si te intrebi ce focar s-ar potrivi cel mai bine semineului tau, la Pefoc.ro primesti consultanta gratuit in vederea construirii semineului tau.

            Asteptam  intrebarile tale la numarul 0769070263 sau la adresa noastra de email contact@pefoc.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!