Pe Foc

Targul Imobiliar Sibiu si atractia expozitiei – semineele! (11-13 octombrie 2019)

Avem onoarea si placerea sa participam la a 7-a editie a unei expozitii in domeniu home & more din orasul Sibiu. Anul acesta vom fi prezenti la Targul Imobiliar Sibiu care va avea loc la Redal Expo, intre 11-13 octombrie 2019.

 

Profilul expozitiei, ca si in alti ani, este redat de domeniul constructii si amenajari interioare, adica imobiliare si domenii conexe, fiind singurul târg imobiliar de acest gen din Sibiu.

 

 

Echipa PEFOC va fi prezenta cu o gama variata de produse expuse la stand, dintre care mentionam:

 

-        Focare de semineu standard si seminee premium (Hoxter), de calitate si randament superioare;

 

-        Sobe moderne tip semineu, care pastreaza rusticitatea unei sobe, dar ofera si eleganta unui semineu clasic in acelasi timp;

 

-        Seminee decorative, pe gaz (mobile) sau pe bioetanol, precum si seminee electrice – alternative reale la clasicele seminee pe lemne; 

 

-        Hornuri de fum profesioniste, atat din inox, cat si ceramice;

 

-        Alte accesorii pentru intretinerea si montajul de seminee, precum si sisteme de curatare pentru cosul de fum;

 

-        Gratare ceramice de curte sau gradina (gama  Big Green Egg), pentru cei pasionati de domeniul gastronomic, culinar.

 

 

Pentru cei care doriti sa ne cunoasteti sau sa primiti consultanta in domeniu, ne gasiti la standul PEFOC. Veti putea sa discutati direct cu specialistii nostri in materie de seminee pentru alegerea corecta a sistemului de incalzire in functie de spatiu, tipul constructiei si nevoile dvs.

 

 

 

Vom fi prezenti de vineri pana duminica (11-13 octombrie 2019) la locatia evenimentului - Redal Expo, Str. Johann Sebastian Bach, nr. 4, Sibiu in intervalul programului:

 

-Vineri 12:00 – 19:00

-Sâmbătă 10:00 – 19:00

-Duminică 10:00 – 18:00