Pe Foc
11.04.2019

Echipa PEFOC da inapoi naturii ce i se cuvine. Plantam copacii de maine!

 

Anul acesta am imbogatit “plamanul verde” al judetului nostru, implicandu-ne intr-o campanie de plantare de puieti, in parteneriat si cu sprijinul Directiei Silvice Sibiu din cadrul Ocolului Silvic.

 

UNDE am plantat?

Intr-un cadru natural placut din zona marginasa a Municipiului Sibiu (zona Dealul Daii), foarte frumoasa si linistita. Vremea a tinut cu noi si am avut parte de o experienta minunata!

 

CINE au fost voluntarii?

Angajatii firmei PEFOC - administratori, agenti de vanzari, personal depozit si logistica, contabilitate si marketing, impreuna cu cei dragi, soți și copii. De asemenea, au mai fost alaturi de noi cei de la agentia New Concept Living si un grup de elevi de la o unitate de invatamant din Sibiu.

 

CATI participanti?

In total, peste 100 de adulti si copii dornici de activitate in aer liber, iubitori de natura si cu respect pentru protejarea mediului, ne-am mobilizat in aceasta campanie de mediu.

 

CE am plantat?

Am fost foarte productivi! Ne-am impartit pe echipe si am inceput activitatea. Am reusit sa plantam 4700 puieti, pe o suprafata de aprox. 5 hectare, in cateva ore de munca.

 

Deoarece sunt foarte multi cei care diminueaza fondul forestier, noi ne-am hotarat sa il imbogatim si sa contribuim la dezvoltarea naturii inconjuratoare.

Cu mic, cu mare!

 

Acest eveniment l-am incheiat in stil romanesc, cu o masa buna in natura. Gratie noului gratar ceramic unic introdus recent pe piata romaneasca de catre PEFOC, am putut savura preparate bine gatite, intr-un aer verde si curat.