Pe Foc

Daca ai cumparat un semineu, ai dat o sansa la viata unui copil prematur

Pe o vreme frumoasa din data de 28 aprilie 2018, in pitorescul oras Sibiu s-a organizat Cursa de Ratuste, un eveniment caritabil marca Rotaract Sibiu. Intreaga comunitate sibiana a fost angrenata avand ca scop principal modernizarea sectiei de prematuri din cadrul Spitalului Clinic Judetean Sibiu, prin imbunatatirea actului medical destinat bebelusilor nascuti prematur.

 

Pefoc s-a numarat printre sponsorii evenimentului, asa ca daca faci parte din clientii sau partenerii nostri, ai contribuit indirect la aceasta actiune caritabila.

 

     

 

Cum s-a realizat actiunea?

In schimbul unei donatii de 10 lei, oamenii au inchiriat ratuste din plastic care mai apoi au fost lansate de pe un pod al raului Cibin. Prima ratusca ce a trecut linia de finish i-a adus posesorului un premiu. Sponsorii au beneficiat de o ratusca “gigant”, personalizata.

 

          

 

In total s-au inchiriat peste 3000 de ratuste iar intreaga contravaloare a acestora este destinata modernizarii sectiei de prematuri a Spitalului Clinic Judetean Sibiu, sectie regionala de nivelul trei ce are grija de prematuri si nou-nascuti de orice varsta de gestatie si orice afectiune, internand copii din judetele Sibiu, Alba si alte judete in caz de locuri insuficiente.

 

   

 

Actiunea caritabila s-a bucurat si de sprijinul Consiliului Judetean Sibiu si al Apelor Romane, care au asigurat desfasurarea in conditii normale a evenimentului.

 

Cursa de Ratuste s-a bucurat de un public numeros, fiind o incantare atat pentru copii cat si pentru adulti. In urma concursului, toate ratustele au fost recuperate si nu au afectat mediul inconjurator.

 

Pefoc pune pret pe comunitatea din care face parte si ne bucuram ca am putut pune umarul la sprijinirea acestei actiuni amuzante si benefice in acelasi timp. Pana la urmatoarea actiune de acest gen, va asteptam cu produse noi pe site, oferte si servicii de calitate in continuare!

 

 

* Toate pozele au fost folosite cu permisiunea Rotaract Sibiu