Pe Foc

Am fost cea mai rapida echipa la pus pe foc in cadrul competitiei Romanian Beef Master, Sibiu 2021!

In data de 4 august 2021 s-a desfasurat in judetul Sibiu competitia culinara Romanian Beef Master, gazduita in locatia Symphony by the Lake, la care am participat alaturi de cei mai buni sefi si bucatari romani.

 

Am gatit si am pregatit pentru degustat mai bine de 80 kg de carne de vita Angus (din totalul de 800 kg ale evenimentului), iar clientii au fost super-incantati de gustul intens si de aspectul deosebit ale preparatelor noastre. Am fost premiati cu titlul de "CEA MAI RAPIDA ECHIPA" la pus carne de vita premium pe foc in cadrul competitiei.

 

 

Deliciul creat participantilor nu ar fi fost posibil fara instrumentele necesare, iar noi am fost dotati cu cele mai bune gratare pentru gatit vita: cuptorul ceramic Big Green Egg si vatra din otel cu plita OFYR!

 

De ce BIG GREEN EGG?

 

Chiar daca cel mai probabil un gratar kamado Big Green Egg nu este asa de accesibil la pret ca unul ieftin, preparatele pe care le poti pregati pe un astfel de cuptor cu capac sunt incomparabile. Iata principalele avantaje pe care le primesti atunci cand gatesti pe Big Green Egg:

-controlul temperaturii: invelisul ceramic interior, termometrul profesional fixat in capac si cele 2 reglaje de admisie de aer te ajuta sa controlezi temperatura precis!

-garantia pe viata: este primul si ultimul gratar pe care il vei cumpara in viata ta!

-calitatea produselor: ceramica verde de la exterior este cea pe care o folosesc cei de la NASA la avioanele lor!

-siguranta gatirii: este foarte greu sa arzi mancarea pe un Egg sau sa faci ceva gresit.

-posibilitati nelimitate: pe un Egg nu gatesti doar ca pe un gratar clasic (carne si legume), ci poti pregati peste afumat, pizza pe vatra, paine de casa, prajituri si alte specialitati culinare!

 

 

De ce OFYR?

 

Gratarul cu plita si vatra OFYR prezinta un spatiu pentru aprinderea focului, in forma de con cu o bordura larga si plata, lucru ce dubleaza suprafata de gatit foarte eficient. Caldura este radiata dinspre centru spre exterior, prepararea alimentelor la temperaturi diverse fiind posibila pe o singura placa fierbinte din otel! Indiferent de alimentele pe care le gatiti, acest tip de plita va ofera garantia gatitului sanatos, delicios si in aer liber!

-gatesti instant si concomitent pentru toata gasca de prieteni

-aspectul gratarului este unul exclusivist, deosebit si modern, potrivindu-se in orice curte, gradina sau pe orice terasa!

-avem modele foarte variate, pe dimensiuni diferite si cu optiuni suplimentare diverse, in functie de nevoile tale si de spatiul pe care il ai la dispozitie!

 

 

Chiar si Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a fost vrajit de bucatele gatite pe gratarele noastre profesionale: