Pe Foc

Ce a insemnat anul 2017 pentru Pefoc, magazinul online de seminee

Uitandu-ne in urma la ceea ce anul 2017 a adus in compania noastra, suntem onorati de increderea pe care clientii nostri ne-au acordat-o si in acest an. Ne bucuram ca am reusit sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor si sa construim seminee eficiente pe placul beneficiarilor, care sa le incante inimile si sa le incalzeasca locuintele.

 

In cifre, doar in anul 2017 peste 11000 de clienti de pe intreg teritoriul Romaniei au ales produsele si serviciile oferite de compania Pefoc sau partenerii Pefoc. In cazul in care va doriti un semineu construit cu materiale profesionale indiferent de locatie, nu ezitati sa ne contactati pentru a va recomanda cel mai apropiat mester specializat in constructia si comercializarea semineelor.

 

O mica parte a depozitului nostru

 

Ca si alternativa la semineele traditionale pe lemne cu cos de fum, biosemineele au inregistrat cea mai mare crestere din intreaga noastra gama de produse. Aceste seminee ecologice ce functioneaza pe baza de bioetanol pot fi amplasate in orice locatie (chiar si la bloc) fara a necesita cos de fum si sunt foarte apreciate datorita constructiilor exclusiviste care pot fi realizate cu aceste modele.

 

     

Modele de bioseminee fixe si mobile, ce pot fi pozitionate oriunde, la casa sau la bloc

 

Chiar daca in domeniul semineelor pe lemne romanii au preferat si in acest an focarele realizate din fonta, acestia au inceput sa se orienteze catre cele mai performante, cu randament mai crescut si cu mai multe optiuni. Altfel spus, clientul de pe piata din Romania a inceput sa faca alegeri mult mai intelepte prin comparatia produselor, fara a se lasa ademenit de preturi mici si luand in considerare toate aspectele importante achizitionarii unui semineu: dimensiunea si inaltimea camerei, suprafata ce trebuie incalzita, tipul de focar.

 

In ce priveste modelele de seminee preferate de romani in anul 2017, cele mai solicitate sunt cele moderne si clasice, modelele rustice avand o scadere considerabila nemaifiind in topul preferintelor.

 

        

Cele mai preferate modele de seminee, construite in stil modern sau clasic

 

Pentru a putea tine pasul cu inovatiile aparute in acest domeniu si pentru a avea personal pregatit sa raspunda celor mai inalte cerinte ale clientilor, in anul 2017 am organizat trei serii de specializari pentru meseriasii din intreaga tara. Astfel acestia au avut ocazia sa invete tehnici noi de lucru si sa se puna la curent cu produse nou aparute in domeniu.

 

Meseriasii si partenerii din intreaga tara au ales in anul 2017 materiale furnizate de Pefoc datorita caracteristicilor de inalta calitate si a preturilor competitive, dar si datorita stocului nostru variat cu disponibilitate imediata de livrare, ce cuprinde o gama larga de focare, sobe, seminee electrice, materiale izolatoare si accesorii.

 

O parte din depozitele noastre si masinile pregatite de livrari

 

Statistici - anul 2017 pe intreg teritoriul Romaniei:

- peste 3000 metri liniari construiti de cosuri de fum profesionale din ceramica sau inox

- peste 4000 de focare de semineu montate pe aer cald sau cu incalzire in calorifere

- peste 2000 de seminee decorative instalate

- peste 38000 de accesorii pentru seminee livrate

 

Reamintim ca materialele furnizate de catre compania Pefoc pot fi achizitionate online sau prin intermediul distribuitorilor prezenti in 40 de locatii din tara.

 

 

Cat despre aspecte negative, conform unui studiu facut cu toate companiile partenere de pe piata de seminee cele mai multe probleme aparute la clienti sunt cauzate in principal de combustibilul necorespunzator folosit sau montajul necorespunzator facut in regie proprie. Mai multe detalii despre combustibilul corespunzator, aici: https://www.pefoc.ro/esti-sigur-ca-folosesti-cele-mai-bune-lemne-de-foc.html

 

In urma studiului amanuntit s-a constatat totusi ca in anul trecut au avut loc imbunatatiri in comparatie cu anii precedenti in ceea ce priveste totalul improvitatiilor, a cosurilor de fum si a semineelor. Informatii despre importanta cosurilor de fum gasiti aici: https://www.pefoc.ro/cat-de-important-e-cosul-de-fum-pentru-semineu.html

 

Clientii au renuntat a mai apela la asa numitele focare de seminee facute la fata locului din materiale neconventionale sau a cosurilor de fum care reprezinta un risc pentru intreaga familie. Speram ca aceasta orientare a clientului final spre un plus de siguranta si profesionalism sa aiba o ascensiune si in continuare.

 

         

              

Un cos de fum profesional construit corect este unul din cele mai importante aspecte ale semineului

 

Ne bucuram ori de cate ori clientul alege sa realizeze montajul cu un meserias specializat in domeniu semineelor deoarece astfel randamenul obtinut, calitatea proiectului final cat si functionalitatea sistemului de incalzire vor fi pe masura asteptarilor.

 

Privind in urma la realizarile obtinute in anul care tocmai a trecut, nu putem decat sa dorim clientilor nostri, meseriasilor parteneri din toata tara si noua o colaborare cat mai buna si in continuare, cu rezultate pe masura asteptarilor si cele mai eficiente si moderne surse de incalzire si de ambientare a locuintelor.

 

Echipa Pefoc va doreste la multi ani si multa caldura in case si in inimi, in 2018!