Descopera gama completa pentru legatura de evacuare a fumului de la seminee, sobe sau centrale la hornul casei. Iti prezentam solutii complexe si variate pentru orice tip de legatura intre sursa de caldura si cosul de fum cu livrare rapida, din stoc propriu. Produsele din aceasta categorie prezinta caracteristici ridicate de performanta, rezistenta mare la temperaturi si la atacuri chimice, cat si usurinta la montaj. Sistemele de conectare a surselor termice la cosul de fum pot fi multiple, in functie de combustibilul utilizat, nivelul calitatii sau a hornului cu care se face legatura.

Aceste piese se monteaza primele pe evacuarea semineelor, sobelor sau centralelor, iar, ca urmare, si temperatura este mai ridicata aici, chiar mai mare decat pe cosul de fum, calitatea elementelor folosite fiind vitala atat pentru a nu exista scapari de gaze, cat si pentru rezistenta in timp. Acest lucru trebuie luat in calcul cu atat mai mult la sursele de caldura construite, cum ar fi semineele, pentru a nu demonta sursa peste o perioada scurta de timp (de ex: 1-2 ani) doar pentru a schimba o tubulatura, o teava sau un racord neconform.

 

 

De asemenea, gasiti in gama noastra variante de racordare pentru sursele de caldura care sunt la vedere in casa si prezinta un plus de design, cum ar fi seminee sau sobe, pe lemne sau pe peleti. Astfel, veti putea alege ca piesele de legatura catre horn sa fie variante foarte aspectuoase, oferind un plus de design livingului.

In aceasta categorie de produse gasiti nu doar solutii complexe de legatura, ci si variante de recuperare pentru semineele sau centralele cu temperaturi mari pe evacuare, care pot fi instalate cu usurinta in sistemul de racordare, recuperand din temperatura mare a fumului pe evacuare.

 

 

Tot aici vei gasi o gama variata de tubulaturi (tevi, tuburi) cu diametre cuprinse intre fi 80 si fi 300 si lungimi diverse, astfel incat montajul acestora sa fie cat mai facil. De asemenea, iti prezentam o serie de produse inovative, cum ar fi: coturile de otel reglabile cu usita de curatare, clapete, flanse de mascare, burlane cu garnitura, racorduri cu etansare, dar si piese din otel si inox pentru sistemele cu intoarcere de fum.

 

 

Indiferent ca vorbim despre un cos de fum ceramic, de inox, otel sau unul traditional - zidit din caramida, oferim nu doar o teava sau o tubulatura de imbinare, ci o solutie completa de sute de produse, ce acopera atat racordarea, cat si legatura pentru intregul traseu al fumului spre evacuare. Solutiile de legatura prezentate in catalogul nostru cu siguranta nu vor fi cele mai ieftine, concentrarea nostra ramanand pe calitate, fiind variante certificate si testate de noi, personal, in activitatea de peste 20 de ani de instalare si racordare a surselor de caldura la cosul de fum.

 

 

Toate produsele din catalog sunt realizate din materiale de calitate: otel refractar (de grosime minim 2 mm), cu rezistenta mare la temperaturi sau inox cu concentratie mare de carbon, asigurand un traseu cat mai sigur fumului spre evacuare. Alaturi de produsele noastre atent selectate, iti furnizam si informatiile necesare. Echipa noastra este pregatita sa iti ofere cele mai bune sfaturi si sa te ajute sa alegi produsul potrivit nevoilor tale!

Daca ai investit intr-un cos de fum sau intr-o sursa de caldura inteligent te sfatuim sa faci acelasi lucru si in privinta legaturii intre acestea, acordand atentia cuvenita pentru a te putea bucura in siguranta de investitia facuta. Garantam pentru produsele noastre ca fiind variante de top ce reprezinta o investitie pe termen lung, nu o cheltuiala si recomandam folosirea lor in favoarea produselor ieftine de proasta calitatede pe piata.

 

 

Pentru siguranta dumneavaostra, se recomanda ca legatura dintre semineu/ soba si horn sa fie facuta cu tubulatura de otel de minim 2 mm grosime sau cu burlane de inox de minim 0,8 mm, in caz contrar tronsonul de evacuare va trebui inlocuit periodic, implicand atat costuri aditionale majore, cat si disconfort general in locuinta. O solutie de racordare des intalnita - cea cu inox flexibil in dublu strat - este recomandata doar in cazul centralelor pe combustibil solid care pot fi inlocuite cu mare usurinta la o simpla interventie (fara a avea o constructie imprejur).

 

 

Solutiile complete propuse de catre noi pentru legarea sursei de caldura la cosul de fum nu doar ofera un plus de siguranta in functionare, ci exclude si posibilitatea deteriorarii traseului in urma curatarii periodice, conectarii sau a proceselor de dilatare din timpul anului. In aceasta gama gasiti solutii complete de legatura, cat si accesorii cum ar fi: coturi, reductii, adaptoare, tevi radiante, tubulatura flexibila sau clapete pentru orice tip de cos.

Asemeni cosului de fum, sistemul de racordare la acesta este la fel de important, pentru a asigura un plus de siguranta, etansietate maxima si rezistenta la temperaturi.

 

 

Fie ca vrei o singura tubulatura (teava), fie ca doresti un set sau mai multe, esti unde trebuie! Nu uita: pentru a face o achizitie inteleapta trebuie sa cantaresti bine toate informatiile, nu sa pui pe talere doar pretul! Desi acesta este si el important, mai importanta este calitatea si siguranta ta si a familiei tale!

x
SUS