T. 0377101500
Livrare gratuita in intreaga tara

Seminee pe peleti

Un semineu, termosemineu sau o centrala pe peleti ofera un confort termic ridicat, incalzind cu aer cald, prin calorifere ori pardosea camera sau locuinta ta cu mare usurinta! Sunt caracterizate de un randament inalt, automatizate si foarte intuitive, gandite pentru o utilizare facila!

Orientarea clientilor catre echipamente cu peleti este in continua crestere. Chiar daca nu sunt cele mai ieftine dispozitive termice la achizitie, totusi, datorita consumului scazut de combustibil si a eficientei foarte crescuta, un semineu sau un termosemineu pe peleti poate sa fie cel mai bun in privinta costurilor ulterioare!

Sobele si semineele pe peleti italiene - inovative,
aspectuoase si moderne!

 

Semineele si termosobele pe peleti reprezinta astazi o alternativa la semineele clasice, pe lemne, dar care sa indeplineasca nevoile termice ale caminului dumneavoastra, oferindu-va si confort si utilizare facila, la pret special. Ele reprezinta un nou trend pe piata termicelor si un segment inovativ de sobe si seminee, importate din Italia, de la producatori cu renume european in domeniu!

Aceste sobe si seminee pe peleti ofera caldura prin convectie cu aer, iar unele incalzesc chiar apa din calorifere (termosemineele si termosobele pe peleti), dezvoltand un randament inalt precum o centrala termica, avand dezvoltate operatiuni simple de intretinere datorita experientei dobandite in timp, la un pret avantajos. Modelele prezinta o estetica deosebita asemenea unui semineu clasic, ardere curata, eficienta energetica si garantie.

Aceste tipuri de dispozitive termice noi le avem in portofoliul nostru in 3 game diferite:

 

 

-Sobele pe peleti

 

Foarte accesibile ca pret, cu design modern, rectangular si forme rotungite frontal, ceea ce le ofera un aspect elegant deosebit. Gama este disponibila in 3 culori: negru, rosu si alb, dintre care cele mai vandute sunt modele negre, deoarece acestea se potrivesc in orice tip de locuinta si decor interior, fiind o culoare universala.

 

 

Soba pe peleti cu un design exclusivist, modern si elegant se preteaza oricarei locuinte, cabane sau case de vacanta, transformand mediul ambiental interior intr-o atmosfera calda si primitoare. Soba ofera un proces de ardere ecologic si eficient, facand parte din dispozitivele incadrate la clasa economica A+, prezentand un consum redus de combustibil, dar un randament foarte mare (90%). 

 

 

Soba este foarte usor de montat si, datorita dimensiunilor sale compacte, poate fi amplasata in orice spatiu interior si poate fi racordata la orice tip de cos de fum (ceramic, izolat sau chiar zidit). Dispozitivul de incalzire are si functie de termostat, ce permite reglarea temperaturii la nivel termic dorit, fiind prevazuta cu un display de control. Soba este dotata cu sertar de colectare a cenusei rezultate in urma arderii, iar usa sobei este prevazuta cu sticla termorezistenta de calitate.

In plus, sunt prevazute cu modul de reglare WI-FI, pentru automatizare, fiind astfel deosebit de utile si confortabile. Astfel, vei putea sa controlezi semineul pe peleti prin telefon de la distanta cu ajutorul modulului WI-FI. Usor de instalat chiar si dupa ce soba este deja functionala!

 

 

In plus, in oferta noastra gasesti si dispozitive pe peleti sub forma de termosobe, care se conporta ca o centrala termica, incalzind apa din calorifere si implicit toata casa, printr-un sistem termic inovativ. Cu un rezervor de peleti de 23 de kg, incalzire cu posibilitate de reglare in 5 trepte, display cu meniu in 6 limbi, telecomanda pentru control, maner detasabil, termostat si supapa de siguranta, termosemineul pe peleti minimalist are o putere de 17 kw, putand functiona ca o centrala termica, avand un aspect estetic modern. Modelele de mai jos sunt semineele pe peleti care sunt dotate cu un rezervor de combustibil mai mare, fiind perfecte pentru cei care isi doresc o autonomie mai mare a dispozitivului, adica o alimentare mult mai rara cu peleti, la un pret accesibil, deci un confort sporit! Astfel, soba poate functiona chiar si cateva zile (in functie de temperatura dorita) fara a fi necesara o realimentare.

 

 

 

-Sobele pe peleti cu imbracaminte din cahle decorative

 

Sunt modele de sobite pe peleti de dimensiuni compacte, care prezinta un design deosebit si special, datorita ceramicii din care sunt fabricate - imbracamintea lor este din cahle ceramice decorative deosebite. Modelele din aceasta gama de termofocare pe peleti sunt variate, dar sunt potrivite atat pentru locuinte elegante, rustice, dar si moderne.

 

 

 

- Semineele pe peleti cu focar incastrabil

 

Aceste termofocare / focare traditionale sunt practic niste modele care seamana mult cu semineele clasice, ce se incorporeaza in perete sau se finiseaza in modul dorit de catre client. Focarul de semineul incorporabil este un tip de dispozitiv termic care se incastreaza, devenind astfel, ca aspect si functionalitate un semineu in toata regula. Are un randament crescut, putand incalzi suprafete mari (volum de pana la 370 mc).

Focarul pe peleti este un model de semineu pe peleti foarte bine vandut, produs tot in Italia, fiind prevazut racorduri pentru distributia de aer cald radiant in partea superioara a sa. Suprafata usii vitrate frontale este foarte larga, oferind astfel o viziune foarte larga asupra flacarii. Face parte din gama dispozitivelor termice de clasa A+, fiind foarte silentios si ecologic. Un termosemineu pe peleti este un aparat inteligent, tip centrala, avand integrata o placa smart care automat optimizeaza combustia si consumul de peleti in timpul functionarii, furnizand cantitatea de aer cald ideala.

 

 

- Sobele pe peleti cu functie de gatit

 

Pentru cei care isi doresc sa aiba in casa lor niste dispozitive termice 2 in 1, recomandam sobele de gatit pe peleti. Practic, acestea sunt sobe tip centrala cu ajutorul carora se poate realiza incalzirea intregii locuinte prin calorifere sau pardosea, dar au si functie de gatit pe plitele situate in partea superioara a sobei. In oferta noastra avem atat sobe de gatit de sine statatoare cu un consum redus de peleti, cat si modele incastrabile, cu montaj in mobilierul de bucatarie, ce beneficiaza de un montaj facil si rapid, la preturi accesibile, fiind niste surse ieftine de caldura si de gatire!

 

 

Pe scurt, o soba, un semineu, termosemineu sau o centrala pe peleti este aspectuoasa, economica, trainica, usor de montat si de utilizat, cu consum optim, oferind un plus de confort termic in locuinta ta! Nu mai cauta pareri pe forumuri, ci conveinge-te singur: pune toate lucrurile in balanta si gaseste cel mai bun termosemineu pe peleti pentru tine, caminul si familia ta, la preturi competitive!

 

 

Mai mult decat atat, dorim sa iti aratam cat de usor se monteaza o soba pe peleti si cat de facila este punerea pe pozitie si racordarea acesteia la canalul de evacuare al fumului si a gazelor arse:

 

SUS