Seminee Decorative

Iti doresti un semineu in caminul tau, desi locuiesti la bloc sau detii un spatiu redus?

PEFOC iti ofera o gama generoasa de seminee decorative ieftine, pe care sa le poti amplasa in apartamentul tau! Aceste seminee, cunoscute sub denumirea populara de seminee false, ofera avantajul pretului si a imitarii focarelor clasice, fiind dispozitive cu sau fara incalzire. 

Asa ca, daca iti doresti un semineu ieftin, dar in acelasi timp calitativ, amplasat pe colt sau construit in rigips, te ajutam sa gasesti varianta cea mai buna: biosemineu, semineu electric sau semineu pe gaz.

De ce sa alegi un semineu decorativ?

Câteva avantaje ale biosemineelor

De asemenea, sunt foarte usor de montat si convenabil de

utilizat – trebuie doar sa adaugati biocombustibil.

Eco-friendly!
Semineul cu biocarburant emite caldura, aburi și cantitati neglijabile de dioxid de carbon (similare cu cele ale aerului pe care il expiram). Bio-combustibilul contine numai produse de origine naturala și are o aprobare europeana NIH.
Calitatea aerului si aromoterapia
Un semineu cu biocombustibil imbunatateste umiditatea aerului in interior si este potrivit pentru aromoterapie, care prezinta o multime de avantaje: imbunatateste concentrarea, reimprospateaza aerul ca o alternativa naturala la odorizantele chimice si are beneficii terapeutice
Caldura naturala
100% din caldura produsa in procesul de ardere a biocombustibilului este emisă in interiorul incaperii in care este amplasat semineul, astfel incat acesta poate fi utilizat si ca sursa suplimentara de caldura
Calitate si siguranta
Biosemineele noastre sunt fabricate din materiale de inalta calitate si respecta standardele CE. Semineele cu biocarburant sunt fabricate din otel de 1,5 mm si se aplica o acoperire cu pulbere de cea mai buna calitate. Rezervorul de combustibil este fabricat din otel inoxidabil gros, care împiedica deformarile cauzate de temperaturi inalte.
Certificate TÜV
Semineele noastre BIO au un certificat de siguranta TÜV. Atestarea TÜV este recunoscuta in majoritatea tarilor europene. Este o dovada in plus a calitatii ridicate a produsului, care confirma faptul ca acesta respecta cerintele obligatorii de siguranta. In plus, marca de conformitate TÜV garanteaza ca procesele de fabricatie ale produsului sunt monitorizate de expertii TÜV Rheinnland Polonia si sunt efectuate la cel mai inalt nivel tehnic si organizational
Design atractiv
Semineele cu bio-combustibil va permit sa va bucurati de frumusetea flacarii naturale in orice spatiu, de la apartamente pana la case, gradini, terase, hoteluri si restaurante. Din cauza caracterului lor decorativ predominant, biosemineele prezinta design-uri atractive si vin intr-o multitudine de forme si dimensiuni.
Accesorii si functii unice
Pentru gama de bio-seminee iti oferim diverse accesorii si elemente decorative, care vin sa completeze designul incaperii si cadrul in care va fi amplasat semineul. In plus, pentru a-i spori farmecul, acestuia i se poate adauga un modul cu sunet, pentru ca arderea sa fie mai autentica si din punct de vedere auditiv, nu doar vizual.
Câteva avantaje ale semineelor electrice

De asemenea, sunt foarte usor de montat si convenabil de

utilizat – stecherul in priza si gata!

Tehnologie LED - Consum Redus
Tehnologie LED 3D incorporata in focarul electric foloseste doar 11.2 Watt, reducand consumul de energie electrica.
Afisaj digital
Se aprinde si dispare automat dupa 1 minut, se controleaza cu ajutorul telecomenzii sau a panolului de control
Incalzire cu termostat
Incalziere 1250-1500 Watt, acopera pana la 32 de metrii patrati se se poate seta un program de incalzire automata pentru fiecare zi a saptamanii
Functie timer
Oprire automata de la 1 ora pana la 9 ore
All season
Focarul poate fi folosit cu sau fara functia de incalzire, oferindu-va posibilitatea de a va bucura de farmecul focului arzand in orice moment al anului
Telecomanda
Pentru un control cat mai comod al tuturor functiilor

 

 

Câteva caracteristici
ale semineelor pe GAZ
Fara sunet si miros
Nu emite sunete sau miros in timpul functionarii. Activitatea sa nu influenteaza circulatia aerului, ceea ce este foarte important pentru utilizatorii alergici.
Amplasare rapida
Este usor de mutat in zona aleasa datorita rotilor cu care este echipat. Dupa ce alegem locatia potrivita, putem bloca rotile si acesta va ramane fix in locul in care este amplasat.
Dispozitiv cu reglaj
Dispozitivul poate functiona in mod constant cu putere maxima, continuu pana la 24 de ore sau cu un reglaj redus pana la 30 de ore.
Fara curatare
Acesta nu necesită curatarea sticlei, deoarece focul nu emana fum in timpul arderii.
Rezistenta mare
Sticla utilizata la constructia superioara este ceramica si rezistenta la caldura; este folosita si la variante traditionale de seminee fiind rezistenta la temperaturi de pana la 800 ° C.
Calitate
Partea inferioara a carcasei dispozitivului este confectionata din otel, placata pe trei laturi cu panouri de sticlă in negru.
Sistemul Push-to-open
Spatiul inferior al dispozitivului este protejat impotriva deschiderii neautorizate prin blocarea usii. Usile se deschid printr-un sistem push-to-open. Constructia superioara a incalzitorului asigura protectie impotriva atingerii neintentionate sau a vantului. In plus, distribuie uniform caldura generata in toate cele patru parti vitrate.
Supapa anti-inclinare
Echipat cu o supapa anti-inclinare speciala care, in cazul rasturnarii dispozitivului, taie automat alimentarea cu gaz a regulatorului si intrerupe flacara. Dispozitivul nu este dependent de sistemul electric de aceea suntem siguri ca si in absenta electricitatii, acesta va lumina terasa sau gradina.
Control automat
Incalzitorul este echipat cu un sistem automat de control al gazelor de la distanta, complet securizat si avansat, care împiedica scurgerile de combustibil necontrolate. Datorita controlului automat incorporat, putem proteja dispozitivul de aprindere neautorizata de catre copii.
Senzor de termocuplu
In plus, semineul este prevazut cu un senzor de termocuplu care intrerupe alimentarea cu gaz a arzatorului cand flacara de control a arzatorului se stinge.

 

SUS