De ce sa alegi un semineu decorativ?

1. Sunt printre putinele seminee care pot fi amplasate in orice locuinta si in orice spatiu (apartament, hol, sala conferinta, etc.)

2. Design modern si aspect elegant ce se integreaza in orice tip de amenajare interioara.

3. Semineele deco (asa-zise "false") nu produc cenusa, funingine sau alti compusi, praf sau mizerie in timpul arderii, deci nu necesita curatare. In plus, nu ai nevoie de sursa de lemne care trebuie taiate si depozitate.

4. Se amplaseaza oriunde, procesul de constructie/incastrare este foarte simplu. Sunt foarte compacte comparativ cu semineele clasice (mai ales biosemineele mobile).

5. Se accesorizeaza cu lemne ceramice sau pietre decorative pentru a fi cat mai asemanatoare semineelor pe lemne si sunt mult mai ieftine.

6. Important! Nu e necesara construirea si racordarea la un cos de fum, nefiind nevoie de evacuare.

 

BIOSEMINEELE. Prin ce se diferentiaza bio semineele de celalalte seminee de decor?

In primul rand, folosesc biocombustibil (cum este bioetanolul, o substanta non-toxica, care protejeaza omul si mediul). Sunt mai avantajoase decat semineele electrice sau pe gaz, deoarece nu depind de sursa de electricitate/ gaz. 

Calitatea superioara a manoperei, siguranta, designul contemporan, usurinta utilizarii si multe preturi accesibile sunt unele dintre cele mai importante caracteristici ale semineelor noastre cu biocarburant. Oferim diferite modele, forme si dimensiuni de bioseminee pe perete, mobile (de sine-stattatoare) sau incorporabile (de tip portal).

 

Biosemineu de perete in spatiu public      Biosemineu mobil tip cuib      Biosemineu incastrat

Biosemineu de perete / mobil / tip portal

 

De asemenea, sunt foarte usor de montat si convenabil de utilizat – trebuie doar sa adaugati biocombustibil.   

 

Bio-semineele sunt eco-friendly!

Semineul cu biocarburant emite caldura, aburi și cantitati neglijabile de dioxid de carbon (similare cu cele ale aerului pe care il expiram). Bio-combustibilul contine numai produse de origine naturala și are o aprobare europeana NIH.

 

Calitatea aerului si aromoterapia

Un semineu cu biocombustibil imbunatateste umiditatea aerului in interior si este potrivit pentru aromoterapie, care prezinta o multime de avantaje: imbunatateste concentrarea, reimprospateaza aerul ca o alternativa naturala la odorizantele chimice si are beneficii terapeutice.

 

Caldura naturala

100% din caldura produsa in procesul de ardere a biocombustibilului este emisă in interiorul incaperii in care este amplasat semineul, astfel incat acesta poate fi utilizat si ca sursa suplimentara de caldura.

 

Calitate si siguranta

Biosemineele noastre sunt fabricate din materiale de inalta calitate si respecta standardele CE. Semineele cu biocarburant sunt fabricate din otel de 1,5 mm si se aplica o acoperire cu pulbere de cea mai buna calitate. Rezervorul de combustibil este fabricat din otel inoxidabil gros, care împiedica deformarile cauzate de temperaturi inalte.

 

Certificate TÜV 

Semineele noastre BIO au un certificat de siguranta TÜV. Atestarea TÜV este recunoscuta in majoritatea tarilor europene. Este o dovada in plus a calitatii ridicate a produsului, care confirma faptul ca acesta respecta cerintele obligatorii de siguranta. In plus, marca de conformitate TÜV garanteaza ca procesele de fabricatie ale produsului sunt monitorizate de expertii TÜV Rheinnland Polonia si sunt efectuate la cel mai inalt nivel tehnic si organizational.

 

Design atractiv

Semineele cu bio-combustibil va permit sa va bucurati de frumusetea flacarii naturale in orice spatiu, de la apartamente pana la case, gradini, terase, hoteluri si restaurante. Din cauza caracterului lor decorativ predominant, biosemineele prezinta design-uri atractive si vin intr-o multitudine de forme si dimensiuni.

 

Accesorii  si functii unice

Pentru gama de bio-seminee iti oferim diverse accesorii si elemente decorative, care vin sa completeze designul incaperii si cadrul in care va fi amplasat semineul. In plus, pentru a-i spori farmecul, acestuia i se poate adauga un modul cu sunet, pentru ca arderea sa fie mai autentica si din punct de vedere auditiv, nu doar vizual.

 

Biosemineu compact   

 

Semineele ELECTRICE, o alternativa simpla la focarele de semineu standard!

Ce poate fi mai placut decat sa privesti flacarile focului in camera ta de zi?

Cum ar fi sa te bucuri de un foc simulat, fara dezavantajele unui semineu traditional? Semineele electrice satisfac aceste cerinte, avand un design modern fiind dotate cu sticla termica si ecran LCD cu reglaj de temperatura. 

Construite din otel si placate, in general, cu brau de lemn, aceste modele de seminee adauga un plus de design locuintei tale. Flacarile ultra-realiste se imbina cu tehnologia LED multiculori. 

 

Semineu fals decorativ   Semineu fals electric   Semineu decorativ de apartament

 

E usor sa creezi o ambianta calda si sa faci economie datorita functiei de consum redus al energiei. Semineele electrice au si functia termica, reusind sa incalzeasca incaperi de pana la 30 mp. 

Toate functionalitatile acestor seminee pot fi programate pe fiecare zi sau saptamana. Telecomanda permite modificarea setarilor direct de pe canapea.

Functii seminee electrice

 

 

Caracteristicile unui semineu electric:

* Usor de montat (maxim 15 minute)

* Display cu led cu posibilitate de schimbare a culorii flacarii

* Termostat de ambianta reglabil (afisaj pe display)

* Telecomanda pentru control de la distanta

* Model pentru aplicat pe perete

* Incalzeste o suprafata de aproximativ 30mp 

* Putere de incalzire reglabila

* Aspect modern si minimalist

* Protectie la supraincalzire

* Materiale: Sticla termica si metal

* Poate fi folosit doar in modul display, doar flacara (consum foarte redus~ 4W)

 

 

Dispunem de o gama foarte mare de seminee electrice, care surpind prin diferitele lor forme si prin modul in care pot fi imbracate si ornamentate in exterior, astfel incat sa fie “de efect” pentru caminul tau!

   

Semineu electric cu forma speciala   Semineu electric cu design deosebit

Seminee electrice cu forme deosebite

 

De ce nu un semineu pe GAZ?

Din gama de seminee deco fac parte si cele pe gaz. Mai noi pe piata, aceste modele imita perfect focarele clasice, fiind moderne si deosebit de elegante. 

Semineele mobile pe gaz GPL pot fi atractia principala pe terasa ta sau in gradina. Usor de mutat dintr-un loc in altul, acestea ofera o ambianta placuta in orice anotimp. 

 

Caracteristici:

- Nu emite sunete sau miros in timpul functionarii. Activitatea sa nu influenteaza circulatia aerului, ceea ce este foarte important pentru utilizatorii alergici.

- Este usor de mutat in zona aleasa datorita rotilor cu care este echipat. Dupa ce alegem locatia potrivita, putem bloca rotile si acesta va ramane fix in locul in care este amplasat.

- Dispozitivul poate functiona in mod constant cu putere maxima, continuu pana la 24 de ore sau cu un reglaj redus pana la 30 de ore.

- Acesta nu necesită curatarea sticlei, deoarece focul nu emana fum in timpul arderii.

- Sticla utilizata la constructia superioara este ceramica si rezistenta la caldura; este folosita si la variante traditionale de seminee fiind rezistenta la temperaturi de pana la 800 ° C. 

- Partea inferioara a carcasei dispozitivului este confectionata din otel, placata pe trei laturi cu panouri de sticlă in negru.

 

Semineu pe gaz ideal pentru terasa   Semineu pe gaz ideal pentru gradina

 

Siguranta, inainte de toate:

- Spatiul inferior al dispozitivului este protejat impotriva deschiderii neautorizate prin blocarea usii. Usile se deschid printr-un sistem push-to-open. Constructia superioara a incalzitorului asigura protectie impotriva atingerii neintentionate sau a vantului. In plus, distribuie uniform caldura generata in toate cele patru parti vitrate.

- Semineul pe gaz este echipat cu o supapa anti-inclinare speciala care, in cazul rasturnarii dispozitivului, taie automat alimentarea cu gaz a regulatorului si intrerupe flacara. Dispozitivul nu este dependent de sistemul electric de aceea suntem siguri ca si in absenta electricitatii, acesta va lumina terasa sau gradina. 

- Incalzitorul este echipat cu un sistem automat de control al gazelor de la distanta, complet securizat si avansat, care împiedica scurgerile de combustibil necontrolate. Datorita controlului automat incorporat, putem proteja dispozitivul de aprindere neautorizata de catre copii.

- In plus, semineul este prevazut cu un senzor de termocuplu care intrerupe alimentarea cu gaz a arzatorului cand flacara de control a arzatorului se stinge.

 

SUS