Seminee si Sobe pe lemne

Aici gasesti toata gama de seminee si sobe pe lemne din catalogul PEFOC, atat cele care necesita constructie - seminee incastrabile, cat si dispozitive de sine statatoare tip godin pe lemne, produse trainice, cu durata mare de viata!

Oferta noastra cuprinde produse din fonta sau otel captusit cu samota, variante economice sau premium, de diferite puteri (5-35 kW), pentru incalzirea aerului cald prin convectie sau ventilator, ori pentru incalzirea apei din calorifere sau pardoseala. Prezentam o gama completa pentru realizarea oricarui semineu: de la produse ieftine si economice, la variante profesionale (gama PRO) si pana la modele premium de inalta caliatate. Ne straduim mereu sa oferim un raport calitate-pret optim, precum si reduceri sau promotii reale pentru clientii nostri! Multumita gamei variate, vei putea realiza orice tip de constructie de semineu: pe drept sau pe colt, moderna sau rustica, cu placaj exterior din marmura, caramida, piatra sau teracota, dupa preferinte.

Semineul pe lemne poate fi piesa centrala a livingului oricarei case, oferind posibilitatea de racordare in paralel cu alte surse termice si obligativitatea racordarii la un cos de fum profesional! Aici gasesti tot ce ai nevoie, atat pentru montarea unui semineu pe lemne, cat si pentru calcularea costului final al lucrarii.

SUS