Materiale montaj

Daca iti doresti o soba izolata sau un semineu rezistent, cu durata mare de viata, opteaza pentru materiale de constructie de foarte buna calitate si adauga-i un plus de design cu ajutorul imbracamintii de piatra si brau de lemn din oferta noastra.

Pefoc iti ofera placi izolatoare din calsil, produse ecologice si certificate, preferate de specialistii in domeniu pentru montaj si o izolatie corespunzatoare a semineului.

Firma noastra realizeaza la comanda orice model de semineu!

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Pentru ca o lucrare de construire a unui semineu sau a unei sobe sa poata fi realizata perfect, pe langa elementele constitutive ale lucrarii, este nevoie si de un necesar de materiale de montaj complet si de calitate.

 

Pefoc iti pune la dispozitie toata aceasta gama de produse, care face posibila construirea si montarea semineului tau in mod profesionist si in conditii de siguranta:

 

Placi izolatoare  din silicat de calciu si adezivi

Conform caracteristicilor de inalta performanta placile de silicat din gama profesionala sunt ideale pentru constructia semineelor, izolarea cuptoarelor, sobelor, a cosurilor de fum sau orice alte zone cu temperaturi inalte care necesita o izolare cat mai eficenta.

 

Adezivi si placi de calsil de inalta calitate ce rezista la temperaturi inalte si nu dauneaza sanatatii in timpul functionarii dispozitivului sau in timpul prelucrarii si montajului, le gasesti la noi in diferite marimi/cantitati, astfel incat sa corespunda nevoilor oricarei lucrari de constructie.

 


                                                       

 

Materiale pentru echiparea si sustinerea semineului

 

Gama cuprinde produse de inalta calitate si estetice, pentru un semineu pe gustul oricarui client, cu garantia rezistentei pe viata.

Braul pentru semineu ce se construieste frontal, ii adauga acestuia un plus de aspect, transformandu-l intr-un veritabil obiect de decor interior.

 

De asemenea, suportii pentru semineu si termosemineu fac posibila amplasarea si montarea acestora la inaltimea dorita si cu proeminenta aleasa.

 

  

 

Materiale izolatoare pentru seminee si cosuri de fum
 

 

Izolarea semineului, a cosului de fum precum si a burlanelor - ignifug si termic - este un aspect foarte important pentru o functionare in siguranta. Pentru ca siguranta, in domeniul termic, trebuie sa fie pe primul loc...!

De asemenea, pentru un montaj de calitate si rezistent al semineului si al cosului de fum, alege sa utilizezi materiale inovatoare, tubulatura izolata si patura vata ceramica produse la parametri tehnici ridicati.

 

                                

 

Vermiculita pentru constructia semineului pe lemne, folosita atat ca si material izolator cat si in varianta pentru captuseala interioara a focarelor, sobelor, centralelor. Placi de vermiculita rezistente la temperaturi inalte si usor de prelucrat.

 

                        

 

Rame de acoperire focar realizate din otel

 

Cu grosime de 2 mm, avand aspect modern, acestea contribuie la sporirea si infrumusetarea designului semineului tau.

Usor de montat, acestea nu necesita unelte sau abilitati speciale pentru a fi aplicate pe focarele de seminee pe lemne, acest lucru putand fi realizat chiar de catre beneficiar.

Ideale pentru un aspect decorativ al focarului, le gasesti si in formatele: pe colt, pentru deschidere verticala, cu doua laturi, etc.

 

                                       

 

Materiale de baza pentru constructia semineelor,  sobelor, cuptoarelor, etc.

 

Locul potrivit de unde poti achizitiona mortar (cu preparare rapida, fara retete traditionale), beton, adeziv (pentru placare sobe sau seminee), ciment aluminos (refractar), dar si zidarie refractara.

 

Produsele comercializate de noi sunt termorezistente si special concepute pentru aplicabilitate in domeniul constructiilor de seminee, cuptoare, montaj sobe etc. datorita rezistentei ridicate la foc.

 

          

 

Pentru un semineu aspectuos si modern, ai nevoie de materialele de montaj potrivite!

 

        

SUS