Tubulatura evacuare peleti

Ti-ai cumparat un semineu sau o centrala pe peleti?

La noi gasesti tubulatura din otel pentru dispozitive de incalzire pe baza de peleti ce ofera rezistenta mare la temperaturi inalte si siguranta in timpul utilizarii si conectarii la cos evacuare. Kit de evacuare gaze, burlan si tubulatura de 80 mm sau 100 mm, concepute special pentru a fi folosite in evacuarea gazelor arse provenite de la termoseminee, sobe si centrale pe peleti sau sisteme de evacuare sub presiune.

Pentru o racordare sigura si profesionista a surselor pe peleti la cosul de fum, alege doar materiale profesioniste!

 

 

Tubulatura premium  pentru evacuarea gazelor din centralele pe peleti. Kitul de evacuare gaze este format din diferite burlane (pe diametru de 80 mm sau 100 mm), coturi fixe, flanse, adaptoare, si in general toata gama de accesorii de utilizat pentru a indeparta gazele de ardere din semineele pe peleti, sobe pe peleti si alte dispozitive de incalzire cu peleti.

 

 

 

Aceasta tubulatura reprezinta un intreg sistem de conectare a cosurilor de seminee sau termosobe pe peleti. Elementele sistemului utilizat pentru a face conexiunile cu cosul de fum sunt realizate in intregime din otel negru, avand 1,2 mm grosime, fiind acreditate si certificate pentru domeniul seminee (grad DC01 conform PN-EN1856-2: 2009).

 

Sistemul este recomandat pentru eliminarea gazelor arse din seminee sau aparate de incalzire ce functioneaza pe peleti, putand fi utilizat ca o conexiune la canalele de evacuare a gazelor la o  temperatura de pana la 250 °C. Poate fi utilizat in 3 moduri:

 

1.de la sursa pana la conectarea cu cosul de fum (este, astfel, o tubulatura de interior)

2.poate inlocui chiar si cosul de fum, dar numai pe segment interior (pe exterior nu este recomandat)

3.poate constitui tot canalul de evacuare (adica poate fi intubat intr-un cos existent sau un cos foarte vechi)

 

 

Elementele individuale ale kitului de tubulatura sunt conectate prin introducerea partii ingustate a unui element in partea necomprimata a celuilalt elementului. Modul de imbinare al elementelor permite drenarea corespunzatoare a oricarei condensari pe peretii elementelor. Datorita dotarii burlanelor cu garnituri de cauciuc siliconat, se asigura etanseitatea sistemului la o suprapresiune de 200Pa a gazelor de evacuare. Datorita conexiunii astfel create, obtinem o structura stransa si rigida. Elementele sunt vopsite cu pulbere de vopsea la temperaturi ridicate in culoare mata neagra (atat la interior, cat si pe exterior).

 

Date tehnice:

 

 

AVANTAJELE sistemului de tubulatura pentru surse pe peleti:

  • proces usor si simplu de montare
  • etanseitate mare a cosului, datorita garniturii siliconate
  • folosit cu succes la construirea cosului de evacuare pentru seminee tip centrala pe peleti.

 

 

 

 

 

 

SUS