Accesorii

Accesoriile ideale pentru buna functionare si intretinerea semineelor si a cosurilor de fum.

PEFOC iti ofera o gama generoasa de accesorii rustice, moderne sau clasice pentru orice tip de semineu sau soba pe lemne, de la startere pentru aprins focul, suporti si cosuri pentru depozitarea lemnului, elememente componente de racord, la consumabile precum sticla termorezistenta, samota crem sau neagra pentru captuseala interioara a focarului, sau spray termorezistent pentru acoperirea zonelor supuse temperaturilor mari.

Asa ca, daca iti doresti un semineu complet echipat si bine intretinut alege componentele potrivite pentru sursa ta termica sau pentru hornul de fum, la un raport calitate - pret excelent!

 

Poate ca par neinsemnate sau pe un plan secundar, dar adevarul e ca accesoriile sunt adesea foarte importante. Asa este si in cazul accesoriilor pentru seminee si sobe pe lemne. Sunt indispensabile, utile si practice pentru buna functionare si intretinere a unei surse de caldura, precum si pentru cosul de fum al acesteia, indiferent ca vorbim de cosuri de fum din inox sau cosuri ceramice.

 

 

Acceseaza aceasta categorie de produse si beneficiaza de o gama completa de accesorii rustice, moderne sau clasice pentru semineul sau centrala termica simpla sau cu gazeificare, legata la caloriferele din locuinta. Solutii multiple iti sunt puse la dispozitie, iar pretul este unul competitiv.

 

Oferta cuprinde instrumente pentru aprins focul, cum sunt: tablete, pastile inflamabile, cuburi sau solutie speciala, dar si diferite concentrate, prafuri, pudre, spray si solutii pentru curatarea incintei focarului si a hornului de evacuare a fumului, ideale pentru indepartarea depunerilor de gudron si/sau funingine.

 

 

 

 

 

De asemenea, punem la dispozitia clientului tot felul de ustensile si accesorii pentru manipularea, depozitarea si transportul lemnului si a altor combustibili, pentru confortul asigurat de acestea (suporti de ustensile, cosuri de lemne sau aspirator de cenusa etc.)

 

 

 

 

 

 

Nu uitam nici de consumabilele principale, fara de care un semineu nu ar functiona corect – sticla de semineu, banda termorezistenta de etansare a usii, gratarele din fonta sau placile de vermiculita.

 

 

 

 

 

 

 

In final, cele mai mici detalii sunt si vitale: componentele de racord si tubulatura de admisie, elementele de admisie a aerului si cele ce tin de hornul de fum, suportii de focare, toate acestea iti sunt necesare. Alege ceea ce ai nevoie, rapid si ieftin!

 

 

 

 

 

 

 

Pentru un semineu trainic si un cos de fum functional la parametrii optimi, iti stam la dispozitie si cu seturi complete pentru curatat si efectuat mentenanta regulata a cosului de fum, prin kiturile cu tije flexibile si perii super-rezistente pentru curatarea depunerilor de pe canalul de evacuare al fumului. Un cos de fum necuratat poate fi un pericol imens pentru siguranta ta si a familiei tale!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iti oferim si o gama larga de sprayuri termorezistente pentru reconditionarea focarelor si a sobelor, pentru mascarea zonei tehnice, vopsirea tevilor de instalatie si a burlanelor de semineu, in general acoperirea unor zone supuse la caldura sau temperaturi mari, unde o vopsea obisnuita nu rezista.

 

 

 

 

 

 

 

 

De asemenea, iti oferim ca accesoriu si captuseala interioara pentru seminee sau sobe din otel. Samota este un accesoriu si un consumabil esential pentru dispozitivul termic. Fara ea, focarul nu ar functiona la potentialul de randament maxim si in parametri optimi de functionare.  Samota care inveleste incinta focarului unui semineu sau a unei sobe este sub forma de placi de calitate europeana, iar in cazul in care cea veche s-a fisurat, crapat sau trebuie schimbata pentru ca s-a uzat, aceasta operatiune trebuie facuta cat mai repede cu putinta.

 

 

 

O noutate in domeniul captuselii interioare ale focarelor este samota neagra! Samota clasica are o culoare deschisa - alb-crem, dar acum poti alege samota neagra pentru semineul sau soba ta.Samota neagra poate fi aleasa astazi la tot felul de modele si tipuri de focare de semineu, la sobe cu moderne cu captuseala interioara ceramica, pe diferite forme si dimensiuni (prismatica, dintr-o bucata, placi pe colt etc.)

 

 

O samota neagra (termota, cum mai este denumita) prezinta numeroase avantaje:

-in primul rand, este foarte estetica si face un contrast puternic cu flacara focului

-calitatea este aceeasi ca a samotei clasice, deci la standarde europene

-termotec este un amestec special de samota-beton, fiind o captuseala inovatoare -pastreaza proprietati excelente de acumulare

-ofera forme precise, dar si un aspect deosebit

-prezinta duritate si rezistenta la deteriorarea mecanica

-e impregnata cu pigment negru, adica intreaga masa este colorata, nu doar suprafata

SUS