Accesorii

Accesoriile ideale pentru buna functionare si intretinerea semineelor si a cosurilor de fum.

PEFOC iti ofera o gama generoasa de accesorii rustice, moderne sau clasice pentru orice tip de semineu sau soba pe lemne.

Asa ca, daca iti doresti un semineu complet echipat si bine intretinut alege componentele potrivite pentru sursa ta termica sau pentru hornul de fum, la un raport calitate - pret excelent!

 

Poate ca par neinsemnate sau pe un plan secundar, dar adevarul e ca accesoriile sunt adesea foarte importante. Asa este si in cazul accesoriilor pentru seminee si sobe pe lemne. Sunt indispensabile, utile si practice pentru buna functionare si intretinere a unei surse de caldura, precum si pentru cosul de fum al acesteia, indiferent ca vorbim de cosuri de fum din inox sau cosuri ceramice.

 

 

Acceseaza aceasta categorie de produse si beneficiaza de o gama completa de accesorii rustice, moderne sau clasice pentru semineul sau centrala termica simpla sau cu gazeificare, legata la caloriferele din locuinta. Solutii multiple iti sunt puse la dispozitie, iar pretul este unul competitiv.

 

Oferta cuprinde instrumente pentru aprins focul, cum sunt: tablete, pastile inflamabile, cuburi sau solutie speciala, dar si diferite concentrate, prafuri, pudre, spray si solutii pentru curatarea incintei focarului si a hornului de evacuare a fumului, ideale pentru indepartarea depunerilor de gudron si/sau funingine.

 

 

 

 

 

De asemenea, punem la dispozitia clientului tot felul de ustensile si accesorii pentru manipularea, depozitarea si transportul lemnului si a altor combustibili, pentru confortul asigurat de acestea (suporti de ustensile, cosuri de lemne sau aspirator de cenusa etc.)

 

 

 

 

 

 

Nu uitam nici de consumabilele principale, fara de care un semineu nu ar functiona corect – sticla de semineu, banda termorezistenta de etansare a usii, gratarele din fonta sau placile de vermiculita.

 

 

 

 

 

 

 

In final, cele mai mici detalii sunt si vitale: componentele de racord si tubulatura de admisie, elementele de admisie a aerului si cele ce tin de hornul de fum, suportii de focare, toate acestea iti sunt necesare. Alege ceea ce ai nevoie, rapid si ieftin!

 

 

 

 

 

 

 

Pentru un semineu trainic si un cos de fum functional la parametrii optimi, iti stam la dispozitie si cu seturi complete pentru curatat si efectuat mentenanta regulata a cosului de fum, prin kiturile cu tije flexibile si perii super-rezistente pentru curatarea depunerilor de pe canalul de evacuare al fumului. Un cos de fum necuratat poate fi un pericol imens pentru siguranta ta si a familiei tale!

 

 

 

 

SUS