Accesorii cosuri de fum

Accesorii pentru cosurile de fum (din inox sau ceramice), necesare oricarui meserias in montajul cosului de fum pentru seminee, sobe pe lemne, centrale pe lemne si alte dispozitive de evacuare a gazelor arse.

Palarii antivant, racorduri pentru cosuri de fum, etansari, toate aduse de la distribuitori certificati care garanteaza pentru calitatea si rezistenta acestora, determinand o functionare eficienta si sigura a cosului de fum.

Cosul de fum reprezinta o componenta vitala pentru casa ta, iar accesorile pentru acesta pot face o diferenta! De aceea, ele sunt la fel de importante cum este produsul principal (hornul ceramic sau cosul de fum din inox).
 
Evacuarea gazelor pe cosurile de fum necesita o atentie mare, iar de multe ori, pentru ca sursele de caldura sa functioneze la capacitate maxima si in parametri optimi pentru care au fost proiectate de producator, e nevoie de accesorii adaugate la cosurile de fum cu scopul de a imbunatati functionarea intregului sistem, iar evacuarea gazelor sa fie facuta in deplina siguranta, indiferent ca vorbim de cosuri de fum care asigura evacuarea unei centrale pe lemne, a unui semineu sau a unei sobe pe peleti. Un accesoriu simplu, elemente banale chiar, pot face diferenta, imbunatatind calitatea intregului sistem, eficienta sau rezolvand chiar probleme de functionalitate, la preturi minime.
 

Punem un accent deosebit pe cosul de fum, acesta fiind de o importanta majora (daca nu unul dintre cele mai importante componente a instalatiei de incalzire). Din experianta acumulata de-a lungul anilor, cele mai multe probleme legate de functionalitatea surselor si a echipamentelor termice o constituie, in principal, cosurile de fum, la care cauzele pot fi multiple. Una din cauze care apare frecvent este lipsa unei simple accesorizari a cosului, cu implicatii minime de costuri, dar care impiedica o evacuare corecta a gazelor.

In aceasta categorie punem la dispozitia ta accesorii care pot face diferenta, pot imbunatati functionalitatea sau chiar pot rezolva anumite ''probleme'' neprevazute, cu toate ca necesarul pentru cos a fost calculat, iar acesta a fost dimensionat si montat ca la carte, asa cum prevede producatorul. Aici cauzele pot fi diverse si, in multe cazuri, fara posibilitate de a le preveni, ca de exemplu: vantul, presinea atmosferica sau, pur si simplu, aparitia unei noi constructii in apropiere etc. In anumite cazuri, accesorii pentru cosuri de fum inoc si ceramica reprezinta singura solutie viabila pentru a rezolva probleme de incompatibilitate intre sursa de caldura, cosul de fum si mediul inconjurator.
 

De ce trebuie sa fie accesorile de o calitate bune?

Asemenea cosurilor de fum, acestea sunt supuse solicitarilor extreme, precum: variatiile de temperatura (-20 pe timpul iernii la exterior si chiar +300 in timpul functionarii, in interiorul hornului), umiditate, atacuri chimice (datorita substanetlor corozive din interiorul combustibililor) sau intemperii.
 

In concluzie, la fel ca hornurile si cosurile de fum care evacuaza gaze, atat pentru seminee, cat si sobe sau centrale pe lemne, peleti carbuni sau chiar gaz, si accesoriile si elementele de conexie trebuie sa prezinte solutii trainice si performante pentru un plus de siguranta, rezistenta si confort. Facem eforturi constante, nu de a aduce cele mai ieftine accesorii necesare pentru un cos de fum profesional, ci pe cele mai potrivite, cautand sa oferim variante care prezinta un raport calitate-pret cat mai bun si sa aducem produse de specialitate (o parte din ele fiind greu de gasit pe piata din Romania). De asemenea, accesoriile pot ajuta la facilitarea montajului, pot scuti timp meseriasului si pot sa ofere un plus de siguranta intregului horn in final prin obtinerea unui rezultat la valente maxime!
 
 
Asadar, dispunem de o accesorizare complexa pentru toate tipurile de cosuri de fum: inox, otel, tabla, beton, ceramice sau chiar din caramida, incluzand cosuri zidite, modulare sau prefabricate. Se pot investi sume mari in cosul de fum al casei si, cu toate acestea, sa existe posibilitatea ca acesta sa nu functioneze perfect, tocmai din lipsa unor accesorii. In cazul in care ai nevoie de accesorii pentru a imbunatati functionalitatea sau a facilitata montajul cosului de fum la preturi accesibile, suntem aici pentru tine si te putem ajuta, atat cu livrarea produselor din stocul propriu, cat si cu consultanta sau recomandari de mesteri din zona ta. Poate ca nu sunt cele mai ieftine variante sau piese componente, dar prezinta cu siguranta un plus de calitate.
 
 
Nu uita - siguranta ta, a familiei si a caminului tau sta in cele mai mici detalii si accesorii! NU fa improvizatii la cosul de fum, ci alege accesorii profesioniste!
SUS