Pe Foc

BLACK FOCDAY la PEFOC: 3 zile de reduceri reale la mii de produse din catalog!

Sezonul reducerilor este aici, iar de Black Friday, te intampinam cu oferte generoase la o multime de dispozitive de incalzire sau decorative, care sa aduca un plus de eleganta si o atmosfera calduroasa si primitoare in caminul tau pe perioada anotimpului friguros! Viziteaza site-ul PEFOC.RO si opteaza pentru varianta potrivita, atat pentru tine, cat si pentru casa ta, si vei beneficia de discounturi surprinzatoare la o gama variata de seminee si alte dispozitive, ideale atat pentru amplasarea la casa, cat si la apartament!

Noi denumit acest weekend BLACK FOCDAY!

 

 

Cum functioneaza Black Friday la PEFOC?

 

Black Friday este perioada celor mai mari reduceri din an la produsele regasite pe site-ul pefoc.ro! Te poti bucura de discount-uri mari și oferte un weekend intreg, mai exact de joi spre vineri noaptea si pana luni dimineata. Prin urmare, daca doresti achizitionarea unui produs din catalogul nostru, Black Friday reprezinta momentul propice pentru a face asta!

 

 

Ce inseamna reduceri mari la PE FOC?

 

Datorita faptului ca ne dorim sa fim cat mai transparenti cu clientii nostri, si sa nu oferim reduceri exagerate precum cele de 70%, insemnand ca in restul anului comercializam produse cu adaosuri foarte mari, la noi vei gasi reduceri reale, de pana la 30-40% din preturile afisate pe site. In plus, oferim si reduceri extra (aplicate anumitor produse deja reduse) pentru a face achizitionarea semineului tau de vis sau oricarui alt produs din catalogul nostru cat mai accesibila si realista!

 

 

Unde gasesc produsele reduse de Black Friday?

 

Toate ofertele si discounturile produselor vor fi afisate pe pagina dedicata reducerilor de Black Friday, unde poti oberva produsele prezentate pe categorii, avand posibilitatea sa restrangi cautarile selectand doar cele care prezinta interes pentru tine din filtrul de categorii regasit pe site-ul nostru! 

 

Ce reprezinta discounturile de BLACK FOCDAY?

 

Cand vorbim de discounturi, acestea se aplica in cazul a 5 categorii de produse, si anume:


 

- in cazul unor cantitati foarte mari pe anumite produse furnizate de producatori (in special stocurile create tocmai pentru aceasta perioada de an). Prin urmare, produsele vin cu reduceri mari de la producator si, astfel, avem posibilitatea de a le oferi si noi la preturi mai scazute.


 

- produse de extrasezon care in aceasta perioada a anului sunt comercializate la preturi mult mai reduse (cum ar fi categoriile de gratare de gradina din catalogul PE FOC).


 

- cazul suprastocurilor. Mai exact, din cauza diferitelor erori umane sau schimburilor de colectii, exista suprastocuri pe anumite produse. Astfel, aceste produse sunt oferite la un pret mult mai bun, lucru ce este in atat in avantajul nostru, cat si al clientului!


 

- modele de produse ce urmeaza sa fie scoase din catalog. Ca in orice alt domeniu, trendurile noi nu inceteaza niciodata sa apara! Prin urmare, produsele din colectiile anterioare sunt scoase din catalog si inlocuite de colectia noua, asa ca se pot oferi la preturi promotionale si avantajoase!


 

- cand vine vorba de promovarea a noi produse ce incorporeaza noi tehnologii. In acest caz, pentru a le face cunoscute pe piata si utilizatorilor, in momentul aparitiei lor, pot veni la un pret SUPER! In anumite cazuri, acestea sunt oferite clientilor cu un adaos de 1%, doar pentru a le aduce in atentia lor!

 

 

Toate produsele din oferta vor fi disponibile tot weekendul Black Friday?

 

Nu, doar in limita stocului disponibil. Mai exact, cu cat accesezi mai repede site-ul, cu atat ai posibilitatea de a alege din mai multe produse. In momentul in care un anumit produs sau categorie de epuizeaza, acestea nu vor mai aparea pe pagina de promotii.

 

 

Ce produse vei gasi efectiv in promotie?

 

Promotia de Black Friday acopera o serie larga de produse: de la componente pentru construit seminee pe lemne sau pe peleti (focare, placi de constructie sau izolatie, termofocare, adezivi, grile, etc.), si pana la semineele de sine statatoare cum ar fi sobe tip semineu pe lemne sau peleti, seminee modulare prefabricate. De asemenea, oferim discounturi si la gamele de seminee decorative cum ar fi cele electrice, pe bioetanol, gaz sau peleti, de interior sau de exterior, precum si produse din sectiunea de gratare (de la modele standard pana la cele premium), dar si diverse accesorii de intretinere sau de curatare (focare, cos fum), consumabile sau acesorii de montaj!

 

 

 

Cand se vor livra produsele comandate de Black Friday?

 

In cazul comenzilor mai mari, acestea sunt livrate prin intermediul firmelor dedicate transportului, ajungand la client in cel mai scurt timp posibil (48H). Cand vine vorba de comenzile mai mici, preluate de diverse firme de curierat, pot ajunge cu o mica intarziere din cauza suprasolicitarii curierilor si volumului mare de colete in perioada Black Friday. Cu toate acestea, toate produsele pleaca din sediul nostru in 24h-max 48h atunci cand clientul confirma comanda in scurt timp si dupa finalizarea detaliilor de livrare telefonic!

 

 

Ce se intampla mai departe cu comanda dupa plasarea ei?

 

In urma plasarii fiecarei comenzi din cadrul promotiei de Black Friday, aceasta va intra automat in sistemul nostru de comenzi pentru a fi procesata, urmand ca fiecare client sa fie contactat telefonic de catre un agent de-al nostru pentru a confirma si actualiza comanda si pentru a stabilii detaliile complete de livrare. Apoi, comanda va fi ambalata si trimisa in cel mai scurt timp! De ce dorim confirmarea fiecarei comenzi?

Deoarece suntem un magazin specializat, iar peste 60% din totalul de comenzi initiale se modifica sau personalizeaza in functie de nevoile sau preferintele clientului care sunt transmise telefonic. O mare parte din clienti sunt nevoiti sa renunte partial la comanda initiala sau la anumite produse, sau sa ia in calcul alte produse aditionale esentiale montajului si/sau functionarii optime a produselor comandate. Astfel, consultanta acordata fiecarei comenzi este redata de specificul de nisa al magazinului nostru online. Cu toate ca reprezinta o munca titanica, in special intr-o astfel de perioada din an, consultanta este absolut necesara clientilor, iar misiunea noastra este de a-i servi in cel mai bun mod posibil si de a le oferi produsele potrivite nevoilor si dorintelor acestora!

 

 

De ce Black Friday?

 

Deoarece fiecare client merita sa se bucure de un astfel de weekend o data pe an! Impreuna cu producatorii, gasim anual variante si solutii pentru oferirea unor preturi cat mai accesibile si avantajoase clientului final. Datorita faptului ca preturile afisate de noi sunt reale, ci nu comerciale, veridicitatea acestora poate fi observata atat inainte de Black Friday (acestea nu cresc), cat si dupa perioada de promotii (cand acestea revin la pretul standard).